Понеделник, 22 Юли 2019
Четвъртък, 13 Декември 2018 11:17

Банев в съда: Всичко прилича на селска вечеринка!

Към делото се приобщава нов том, стана ясно минути след началото на заседанието

 

Служители на “Съдебна охрана” изгониха от заседателната зала в Апелативния специализиран наказателен съд журналистите, дошли да снимат бизнесмена Николай Банев и съпругата му Евгения.

На влизане в залата Банев все пак успя да каже, че определя разследването срещу него, съпругата му Евгения и майка му като селска вечеринка и отрече възможността в международна банка, която е на борсата в Лондон, да може някой да вкара 600 милиона евро изпрани пари. Всичко това Банев определи като пълен смях.

На въпроса защо се е стигнало до тук, той препрати журналистите да потърсят отговор от властта.

Днес Спецапелативният съд решава дали да го пусне от ареста заедно с Евгения Банева.

Минути след началото на делото стана ясно, че към него се приобщава нов том, съдържащ 230 листа. По тази причина заседанието ще продължи в 13 часа, за да може Баневи да се запознаят с новите документи по делото. 

Снимки: Канал 3

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 13 Декември 2018 11:17
  Проф. Евгений Дайнов: Голямата беля на ГЕРБ е, че се краде в чудовищни количества

  Икономиката се задушава от създаването на картели и монополи, които не допускат конкуренция. Бойко Борисов иска да установи едноличен авторитарен режим върху обществото и икономиката, само че единственият начин това да стане, е той да въведе реално диктаторски режим, а не тази мека полудиктатура, която има в момента, а той няма нито желанието, нито ресурсите да въведе реална диктатура. Вечната драма на Бойко Борисов е, че конструира обществото така, че да бъде диктатура, но не може да я въведе, коментира политологът в интервю за радио „Фокус“

 • Четвъртък, 13 Декември 2018 11:17
  В ГЕРБ проверяват „самозабравили се“

  Дончев: Ще сме единствената страна в ЕС с машинно гласуване

 • Четвъртък, 13 Декември 2018 11:17
  Съветът на ЕС препоръча на България да обърне повече внимание на корупцията

  България да подобри събирането на данъци и да обърне по-сериозно внимание на риска от корупция. Тази, както и други препоръки, Съветът на ЕС отправя към страната ни в рамките на препоръките и становищата за тази година за фискалните и икономически политики и политиките по заетостта на държавите членки на ЕС

Оставете коментар