Понеделник, 06 Юли 2020

Петък, 11 Януари 2019 10:52

Циганин от Войводиново: Гяури, ще ви горят къщите! Войводци, просто много тежко ще живеете!

Публикуваме видеото с ясното съзнание, че то отправя съвсем неприкрити заплахи за хората в село Войводиново, звучащи доста страшно, като ще сезираме за него и органите на реда, пише сайтът trafficnews.bg.

Ром от пловдивското село Войводиново, станало печално известно с побоя на двама братя роми над командоса Валентин Димов, открито и на живо във Фейсбук отправя заплахи към цялото село! За това сигнализираха жители на Войводиново, видимо притеснени за сигурността и живота си. 

"Заплахите от страна на ромите в нашето село продължават, мислим, че не само за протестите трябва да се отразява, а и това как те заплашват цялото ни село", алармираха хора от селото. Въпросното видео се разпространява в различни групи във Фейсбук, включително и тази на село Войводиново. Негов автор е мъж на име Салхо Кисимов, който в момента се намира в Германия, а семейството му е в България, във Войводиново, пише trafficnews.bg.

Публикуваме видеото с ясното съзнание, че то отправя съвсем неприкрити заплахи за хората в село Войводиново, звучащи доста страшно, като ще сезираме за него и органите на реда, пише сайтът trafficnews.bg.

Ето и текстът, свален от видеото, в което Салхо Кисимов нарича българите "гяури" и отправя заплахи към жителите на селото:

 „Здравейте, братя роми! Това, което направиха във Войводиново, няма как да го забравя. Просто, доста хора от Войводиново ще пострадат много. Много ще пострадат. Особено крайните къщи… Тия две момчета нямат вина. При положение, че оня се е напил и тръгнал да ги блъска назад-напред по бордюра. Каква е тая България? Циганите били лоши. А вие нормални ли сте? Тия хора къде да идат, какво да правят (визира бутането на незаконните постройки в селото).

Войводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите.

Ще видите вие втора Катуница. Не си мислите, че ще ви оставя всичко така. Вие крадете повече от циганите. Окрадахте къщите ни. Кой краде – циганинът, или гявурът, извинявайте, българина. Войводци, просто много тежко ще живеете. Крайните къщи трябва да се съберете всички в центъра да живеете. Мамата ви мръсна, де*ба. Къв министър си ти бе, Каракачанов, боклук! Тъпанари!”

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 11 Януари 2019 10:52
  Европол може да се заеме със записа, съдържащ заплахи срещу Йончева

  Ираче Гарсия, испански евродепутат и председател на групата на Социалистите и демократите в ЕП изпрати писмо във вторник 30 юни до председателя на Европейския парламент Давид Сасоли с настояване за разследване, включително и със съдействието на Европол, на предполагаеми заплахи на премиера Бойко Борисов към евродепутата Елена Йончева.

 • Петък, 11 Януари 2019 10:52
  Гешев: За прокуратурата няма недосегаеми, независимо дали са политически лица, олигарси или роми (ВИДЕО)

  Обвинител № 1 се закани да разкрият обвързаностите и мрежи на бизнесмени, олигарси, държавни институции и медии.

  "За всички български граждани мисля, че стана ясно, че прокуратурата докато аз съм главен прокурор, няма да прави компромиси и няма да има недосегаеми. независимо дали става дума за премиер или президент, министър, зам.-министър, секретар на някое си ведомство, депутат или ром, евреин, турчин или друг български гражданин. Социално-слаб или олигарх - няма занчение, подходът към всички ще бъде еднакъв. Разграничителната линия е дали се нарушава закона. И ние няма да съобразяваме и не съобразяваме действията си с политическите последствия. И ако политиците искат да няма политически последствия, да бъдат така добри да правят правилен кадрови подбор и да спазват закона". Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сандански, където се извършва специализирана операция. Той бе категоричен, че ще бъдат разкрити обвързаностите и мрежите между олигарси, бизнесмени, държавни институции и медии.

 • Петък, 11 Януари 2019 10:52
  Секретар на земеделска организация: Министър Танева ни заплашва да не си отваряме устата

  Милиарди в България се разпределят без някой да те пита "Какво произведе, къде го произведе, на кого го продаде?", защото се краде, както се е крадяло от началото на схемата „Обвързана подкрепа. Това заяви пред камерата на bTV организационният секретар на Асоциация „Български пипер“ Георги Василев.

Оставете коментар