Събота, 04 Април 2020

Понеделник, 18 Март 2019 08:48

Александър Томов издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София

Наесен София ще има нов кмет, заяви пред Втората национална конференция на движение „ЗАЕДНО” той

Слухът, обикалящ от месеци партийните централи, че Мая Манолова ще се бори за кметския стол на София на предстоящите местни избори, най-сетне се потвърди.

"Наесен София ще има нов кмет”, заяви пред Втората национална конференция на движение „ЗАЕДНО” проф. Александър Томов, председател на движението, предаде sosbg.eu.

В подкрепа на това твърдение бе издигната кандидатурата на Мая Манолова за градоначалник на столицата. В мотивите за номинацията бяха изтъкнати сериозните професионални качества, постиженията и усилията, които тя полага като национален омбудсман в защита на интересите на гражданите.

На конференцията движението се обяви за предсрочни парламентарни избори и представи своята листа за евроизборите, съставена изцяло от изтъкнати учени и професори с доказан международен
авторитет.

„ЗАЕДНО” анонсира и програмата си „За по-силна България в обновена ЕВропа”, в която дава заявка, че влиза в битка с корупцията и политическото статукво. Ускореното развитие на страната е в основата на тази концепция, предвиждаща да се достигне 6% годишен икономически растеж, който да бъде постигнат чрез 38 големи индустриални проекта.

В името на тази цел от „ЗАЕДНО” призоваха към помирение за миналото и единение за бъдещето.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 18 Март 2019 08:48
  "Галъп": Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов - с най-висок рейтинг

  Политическата криза, започнала в началото на тази година, видимо засяга публичния образ на властта – правителството, парламента, министрите и т.н. Сравнението в данните за общественото мнение преди и след началните седмици на годината показва ясно по-неблагоприятни масови възприятия за текущото състояние на страната. Водната криза, скандалите, протестите и т.н. явно създават определени рискове за управлението, това показват данните от ежемесечна изследователска програма на "Галъп интернешънъл" "Политически и икономически индекс".

 • Понеделник, 18 Март 2019 08:48
  Манолова: Борисов да каже къде са 500 млн. лева за ремонт на 418 язовира, дадени от МС преди 18 месеца

  По Закона за достъп до обществена информация гражданската платформа на Мая Манолова е изискала от министъра на икономиката и от шефа на Държавната консолидационна компания (ДКК) информация за начина, по който са изразходвани целевите 500 млн. лева, които с постановление и решения на Министерския съвет са дадени на ДКК преди 18 месеца.

 • Понеделник, 18 Март 2019 08:48
  Мая Манолова: Над 350 000 души в страната са в условията на воден режим

  Проф. Спартак Керемидчиев: Състоянието на ВиК сектора е като запален фитил, на който са наредени бомбички, които избухват една след друга

Оставете коментар