Неделя, 25 Август 2019
Четвъртък, 28 Март 2019 11:13

Николай Цонков: Цветан Цветанов няма право да говори за морал в политиката!

Правителството остава и с това моделът на кражби, злоупотреба с власт, политически рекет и конфликт на интереси ще продължи, категоричен е той

Цветанов очевидно остава в политиката, защото това, че се оттегля от парламента, не означава нищо. Правителството остава и с това моделът на кражби, злоупотреба с власт, политически рекет и конфликт на интереси ще продължи. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България” Николай Цонков пред БСТВ, съобщиха от пресцентъра на БСП. 

Той коментира, че това показва самозабравата, в която живеят Борисов, Цветанов и всички, които са около тях. Цонков каза още, че премахването на модела на Бойко Борисов и ГЕРБ минава през предсрочни парламентарни избори. 

Николай Цонков припомни, че за апартаментите на Цветанов се говорeше още през 2013 г. и тогава той остана в политиката. 

„Сега, в същата ситуация, той продължава арогантно да обяснява как работи за каузата ГЕРБ. Явно „каузата ГЕРБ” е тези, които управляват, да продължават да крадат още за сметка на българския народ. Още по недостойно е да се говори как те се борят с корупцията, защото ГЕРБ е олицетворение на корупцията и злоупотребата с власт в България”, заяви Николай Цонков. 

Той попита - може ли, когато говорим за ниски доходи, борба с бедността, когато хората са докарани до ръба на оцеляването, Цветанов да си купува поредния, седми, апартамент? 

„Цветанов няма право да говори за морал в политиката. Това е началото на края на ГЕРБ, въпрос на месеци е те да си отидат. Отидат ли си те, си отива и моделът, установен през последните 10 години”, категоричен бе Николай Цонков.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар