Сряда, 03 Юни 2020

Неделя, 07 Април 2019 12:24

Фандъкова: Нарушихме доверието на хората в политиците, сега трябва да положим усилия, за да го върнем

Лично аз живея в апартамент, построен като обезщетение на наследствен терен в квартал "Манастирски ливади", отговори кметът на въпрос за жилището сиБезспорно "апартаментгейт" се отрази тежко върху ГЕРБ. Нарушихме доверието на хората в политиците, в институциите. Сега трябва да положим усилия, за да спрем кризата на доверие, да си върнем доверието у хората, а това става с работа и с поемането на отговорност. Това сподели в сутрешния блок на Нова телевизия столичният кмет Йорданка Фандъкова.

"Трябва да говорим с хората, да казваме истината, да отговаряме на въпроси. Не зная кой стои зад скандала с апартаментите, но едва ли някой отвътре би имал такъв интерес. Според мен г-н Цветанов постъпи правилно с подаването са своята оставка и оттеглянето си от политическите позиции. Реакцията му беше правилна, но може би малко закъсняла", сподели още Фандъкова и добави, че в едва ли има война на лобита в ГЕРБ, тъй като всичко опира до екипната работа.

"Лично аз живея в апартамент, построен като обезщетение на наследствен терен в квартал "Манастирски ливади", отговори кметът на въпрос за жилището си.

"Ще направя всичко възможно, когато ремонтните дейности приключат, "Граф Игнатиев" да бъде една достойна улица за центъра на София. По отношение на  ограничителите искам да заявя, че когато става въпрос за безопасността на хората, не трябва да се правят компромиси", коментира Фандъкова строителството на една от емблематичните софийски улици.

"Не, все още не съм решила дали ще се кандидатирам за следващ мандат за кмет на София. Искам първо да видя резултатите, които съм направила дотук. А и в крайна сметка политиката не е лесно нещо, не е и чиста работа", завърши Йорданка Фандъкова.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар