Неделя, 18 Август 2019
Вторник, 23 Април 2019 12:26

Всички бг евродепутати да защитават националния интерес, независимо от коя партия са

Кампаниите започнаха да се пълнят с компромати, казаха Юлиан Ангелов и ген. Димитър Шивиков

За съжаление в България кампаниите започнаха да се пълнят с компромати, казаха Юлиан Ангелов и ген. Димитър Шивиков – кандидати за европейски представители от листата на ВМРО – Българско национално движение.

Г-н Каракачанов не е в България, но сделките му са изрядни. Той има замяна на жилище с доплащане плюс допълнителни действия. Това, което той е платил до колкото аз знам е, че е платил 900 евро на квадратен метър, каза в предаването „Всичко коз“ по Канал 3 Юлиан Ангелов от ВМРО.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Когато някой подеме инициатива да защити българските интереси е нормално да го подкрепим. Ние искаме да помогнем особено на Ангел Джамбазки повече, отколкото искаме място в Европейския парламент, каза още той.

За съжаление в България кампаниите започнаха да се пълнят с компромати. Ние не сме атакували никой опонент, защото искаме да покажем друго лице на политиката в България. Ние искаме всички евродепутати да защитават националния интерес, независимо от коя партия са, заяви Ангелов.

Ген. Димитър Шивиков допълни: Преди 4 години и аз преминах през този етап и 3 дела компилирани с много обвинения. Едното приключи на последна инстанция. Решенията са каквито трябва да бъдат – невинен. Явно просто нещата се случват по-бавно. Аз се водя от чувството да бъда полезен на отечеството, а към онзи период като бях в активна служба няма как да мисля за злоупотреби.

След излизането ми от активна служба, аз следях в детайли как се развиват събитията, изградих си мнение и от всички партии прецених, че ВМРО е най-близо до моите виждания. Лично Красимир Каракачанов ми се обади и взехме решението за мястото ми в листата. Дори му казах, че нямам претенции на коя позиция да съм, все пак се знае кой е на лидерското място.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар