Понеделник, 27 Май 2019
Четвъртък, 16 Май 2019 09:55

Младежи получиха стипендии от АТАКА и в Стара Загора

Помощта за младежите беше дадена от водача на евролистата на парията д-р Георги Димов и депутата Маргарита Николова

АТАКА връчи стипендии на още трима студенти и в Стара Загора. Помощта за младежите беше дадена от водача на листата на АТАКА за европейските избори д-р Георги Димов и народния представител Маргарита Николова.

Ваня, Никола и Нинел благодариха на АТАКА и споделиха, че със средствата ще си помогнат за обучението. Тримата студенти бяха категорични, че ще останат да работят и живеят в България, след като завършат.

„АТАКА за пореден път доказва, че е ориентирана към бъдещето на България”, каза народният представител от Старозагорския избирателен район Маргарита Николова. Тя подчерта още, че когато Георги Димов стане евродепутат, АТАКА ще разчита той да дарява голяма част от заплатата си, с която да бъдат подпомагани още студенти и ученици. „Най-важното за нас е младите хора да останат в страната”, категорична беше Николова.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Ниските доходи и обезлюдяването на определени райони са сред основните проблеми на България”, алармира водачът на евролистата на АТАКА Димов.

Според него това е така, защото младите напускат България и отиват да работят на Запад. Той е категоричен, че това води след себе си проблем за съхранението на християнското семейство.

„Виждаме, че външни сили и безродници се мъчат да вкарат Стратегия за детето, Истанбулска конвенция и напълно да разбият тази семейна клетка, която е фундамент на нашата държава”, възмути се лидерът на евролистата на АТАКА.

Димов припомни, че партията на Сидеров, която е с номер 14 на евроизборите, изпрати призив до председателя на ЕК, в който се настоява за въвеждане на минимална пенсия и заплата за всички страни-членки на ЕС, както и отмяна на санкциите срещу Русия.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 16 Май 2019 09:55
  Ранените след експлозията в Лион са вече 13, камера е заснела атентатора

  13 са вече ранените след експлозията в Лион. Няма данни за пострадали българи, съобщава Външното ни министерство. Смята се, че взривът на търговската улица "Виктор Юго" е причинен от "бомба с шрапнели, с пирони, болтове и винтове".

  До момента не е заловен извършителят. Издирването продължава.

  Почти целият път, по който той е преминал е заснет от камери, тъй като на уличката, на която се е случил атентата има много от тях. Неговите следи обаче се губят след като пресича местната река Рона.

  Във Франция когато се сезира Антитерористичната прокуратура, това е ясен знак, че се говори за терористичен атентат, въпреки че все още няма ясни и категорични прояви за това и не е ясно защо този човек е извършил това действие.

 • Четвъртък, 16 Май 2019 09:55
  Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!
  Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който иска да учи международни отношения в Москва
   
 • Четвъртък, 16 Май 2019 09:55
  Партия "Атака" закри предизборната си кампания с изложба "България и Русия"

  Днес празнуваме ролята на българите като цивилизатори на Европа, заяви Волен Сидеров по повод 24 май

Оставете коментар