Събота, 21 Септември 2019
Събота, 18 Май 2019 09:43

Костенец под обсада девети ден

Продължава издирването на заподозрения за убийствата

Девети ден продължава издирването на заподозрения в две убийства Стоян Зайков и блокадата в Костенец. Ръководството на МВР нарече акцията „безпрецедентна”. Градът живее в страх, а от Зайков засега няма следа.

Все още не са готови експертизите, които ще докажат един ли е извършителят на двете екзекуции в Костенец – на бившата приятелка на Зайков Милена Шишкова и на неговия съсед и роднина Валентин Петров. 

Полицията отрече слуховете за списък с набелязани евентуални жертви на издирвания. Под охрана обаче остават хора, които се смятат за застрашени от въоръжения и опасен Зайков.

От МВР не уточниха колко човека в момента са под интензивна полицейска охрана. Масираното полицейско присъствие и това на спецсилите ще продължи. На място остават и техническите средства. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В ефира на Нова телевизия секретарят на общината Георги Янакиев каза, че в институцията не е постъпвал сигнал за изведени от града хора. Той изрази надежда скоро заподозреният да бъде заловен и не скри, че местните жители са силно притеснени от случващото се.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар