Понеделник, 30 Март 2020

Неделя, 26 Май 2019 07:37

Полицията публикува нова снимка на заподозрения за бомбата в Лион

При атаката пострадаха 13 души

Френската полиция публикува нова снимка на заподозрения за бомбата в град Лион, в резултат на която пострадаха 13 души, съобщи РИА Новости.

Повече от 100 следователи издирват заподозрения. Полицията е успяла да извлече неговото ДНК.

„Новата снимка и описанието на мъжа, заподозрян за организирането на взрива в Лион на улица „Виктор Юго“. Ако имате информация ни помогнете“ – написа полицията в Туитър под публикуваната снимка.

Winbet - победата е емоция! (18+)

На нея се вижда мъж с шапка и тъмни очила. Според описанието, той е бил облечен с тъмнозелена дреха с навити ръкави и светли бермуди. Носел е тъмна раница. На две от снимките той кара велосипед, а на третата – го бута до себе си.

На охранителните камери се вижда как неизвестният мъж пристига на велосипед до пекарната и оставя пакет, който в последствие се взривява. По информация на телевизия BFMTV, заподозреният е на възраст между 30 и 35 години, предаде БГНЕС.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 26 Май 2019 07:37
  Френски лекар се съблече гол в знак на протест срещу липсата на достатъчно предпазни средства за медиците

  Френски лекар се съблече гол в знак на протест срещу липсата на достатъчно предпазни средства за медиците, които се борят в момента с ковид19.

 • Неделя, 26 Май 2019 07:37
  Радев: Настоявам за социални и икономически мерки като в Германия и Франция

  Днес българският парламент прояви отговорност, съобразявайки се с наложеното вето върху разпоредби от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това дава възможност за ефективното прилагане на мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, което е в интерес на цялото ни общество. Тази позиция разпространиха от прессекретариата на държавния глава Румен Радев.

  Вижте какво още пише в нея:

  Истинският дефицит в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение обаче е липсата на убедителен пакет от социални и икономически мерки в подкрепа на най-силно засегнатите в тази ситуация – малкият и среден бизнес и хората, които ще загубят работа, сигурност, спокойствие и перспектива за своето бъдеще.

 • Неделя, 26 Май 2019 07:37
  Успешен тест! С лек от 2 медикамента възрастни болни от COVID-19 бяха излекувани за 5 дни във Франция

  Лекарство срещу коронавируса е тествано успешно във Франция. Френските учени съобщиха за успешни резултати от клиничното изследване на действието на комбинация от две съществуващи лекарства – хидроксихлорохин и азитромицин – срещу новия корановирус. Тяхното изследване е публикувано в списанието International Journal of Antimicrobial Agents.

Оставете коментар