Понеделник, 22 Юли 2019
Неделя, 26 Май 2019 14:47

Калоян Паргов: Гласувах за промяната

Наша гражданска отговорност и задължение е да упражним правото си на глас, убеден е лидерът на столичните социалисти.

Гласувах за промяната. Гласувах справедливостта да възтържествува сега. Дадох своя глас за социална и обединена Европа. Това каза лидерът на БСП – София Калоян Паргов след като даде своя вот в 61 ОУ във „Връбница”.

„Бъдещето – и на Европа, и на България, днес е в ръцете на хората. Днес е денят, в който те решават. Ето защо е важно да бъдат активни. Трябва да сме отговорни към утрешния ден, заради нас самите, заради деца и родители ни. Наша гражданска отговорност и задължение е да упражним правото си на глас“, убеден е лидерът на столичните социалисти.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 26 Май 2019 14:47
  Калоян Паргов: Няма нужда от вълшебник на местните избори

  София има нужда от нова философия от това как да се управлява, каза лидерът на столичните социалисти

 • Неделя, 26 Май 2019 14:47
  БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

  Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ определиха кандидати си за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София

 • Неделя, 26 Май 2019 14:47
  Известни са още 6 кандидати за районни кметове на БСП – София

  Организациите на БСП в столичните райони „Красно село“, „Слатина“, „Триадица“, „Илинден“, „Средец“ и „Витоша“ излъчиха своите кандидати за районни кметове. 

  Общинският съветник Николай Николов ще бъде кандидатът за кмет на „Красно село“. Той е на 32 години и е председател на организацията на БСП в района. В „Слатина“ социалистите издигат 33-годишния икономист Димитър Главинов. Мениджър е в голяма застрахователна компания. БСП – Триадица номинира Александър Вачев, на 50 години. Вачев е икономист информатик, експерт в областта на сигурността. Георги Томов ще е кандидатът за кмет на „Илинден“. Той е предприемач в сферата на търговията и услугите, на 44 години.

  В „Средец“ БСП ще разчита на Иван Виделов, 41-годишен магистър по национална сигурност. За кметското място в район „Витоша“ ще се бори Александър Кьосовски, който е финасист, консултант по европейски програми, на 35 години.

  Напомняме, че районните организации на БСП в „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ вече издигнаха своите кандидати за районни кметове.

Оставете коментар