Събота, 04 Юли 2020

Четвъртък, 11 Юли 2019 10:14

БСП – София издигна първите кандидати за районни кметове

В шест столични района са ясни кандидатите за районни кметове

 

Районните организации на БСП в „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ издигнаха своите кандидати за районни кметове.

Кандидатът на социалистите в „Изгрев“ е д-р Делян Георгиев. Той е на 33 години и е лекар в Спешна медицинска помощ - София. Баща е на 3 деца.

Районната организация в „Красна поляна“ реши да подкрепи Георги Миланов, издигнат от Инициативен комитет „Бъдеще за Красна поляна“. Миланов е на 43 години, предприемач в сферата на телекомуникациите.

Във „Връбница“ БСП издига Владимир Петров, който е на 35 години и е магистър по „Финанси и счетоводство“.

В „Надежда“ БСП ще разчита на адвокат Стоян Цветков, на 44 години.

В район „Студентски“ социалистите издигат 27-годишния юрист Георги Йорданов. В момента е докторант по „Политология“.

БСП – Овча купел ще подкрепи издигнатия от инициативен комитет Ангел Маринов. Той е юрист, експерт по национална сигурност, на 56 години.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 11 Юли 2019 10:14
  Калоян Паргов: Не съм участвал в гласуването на имотната сделка за Чистота „Искър“

  Не съм участвал в гласуването на имотната сделка за Чистота „Искър“. Това каза по време на заседанието на Столичния общински съвет лидерът на Градския съвет на БСП-София и член на Изпълнителното бюро на БСП Калоян Паргов, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

 • Четвъртък, 11 Юли 2019 10:14
  Нова ТВ заплаши със сезиране на институциите, ако има опит за уронване на престижа й

  Повод са указанията към журналистите в Нова, които се разпространяват в социалните мрежи, според които проблемите около управляващите и техните кметове например трябва да се отразят, но "леко критично". Тези кметове, които са на БСП и на "ДБ" пък - "силно критични". За президента – репортажите да са кратки и без конкретика, се посочва в разпространяваните имейли

 • Четвъртък, 11 Юли 2019 10:14
  Паргов: Разрешителните на таксита да се удължат с два месеца

  Рaзрeшитeлнитe нa тaкcитaтa трябвa дa ce удължaт c двa мeceцa – кoлкoтo бeшe cрoкът нa извънрeднoтo пoлoжeниe. Тoвa cчитa зa нeoбхoдимo лидeрът нa БCП – Coфия Кaлoян Пaргoв, кoйтo e и зaмecтник-прeдceдaтeл нa Кoмиcиятa пo трaнcпoрт и туризъм в Cтoличния oбщинcки cъвeт.

Оставете коментар