Петък, 13 Декември 2019
Петък, 19 Юли 2019 09:36

Нинова в Карлово: Нека превърнем свободата в смисъл на нашия живот!

"На този ден, преди 182 години, една скромна българка ражда най-великия, най-чистия българин - Апостола. Свободата е смисълът на живота му."

Това заяви на честванията за рождението на Васил Левски в Карлово лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Нека я превърнем и в смисъл на нашия. Да се освободим от страховете си, от зависимости, от подчинение и от угодничество. Като свободни хора, да градим свободна и независима държава. Само така ще оправдаем саможертвата на Васил Левски. Поклон, Апостоле!", продължи тя.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 19 Юли 2019 09:36
  Още за 10 ноември: Безпомощната свобода

  Свободата ви помогна да се отървете от два милиона души – остава да се справите някак с останалите четири-пет. А, всъщност, много по-малко, ако извадим от сметката още близо два милиона души, които свободата изтика отвъд границата на бедността, направо в Преизподнята. 

 • Петък, 19 Юли 2019 09:36
  Корнелия Нинова: Повярвайте в себе си. Промяната е близо, тя е възможна

  Това е избор между статукво и промяна. Мая Манолова е носителят на промяната, а нашите общински съветници са гарантът за промяна в общинския съвет.

 • Петък, 19 Юли 2019 09:36
  Здравеопазване в колапс: 14 града събират капачки за кувьози, медицински сестри на протест за по-високи заплати

  КНСБ готви национален протест на лекарите и специалистите по здравни грижи.

  Медицински сестри излизат на протест в Карлово с настояване за по-високи заплати. Сега възнагражденията им са между 720 и 750 лева. 

  Шест сестри от детското отделение на Общинската болница подадоха на 13 септември предизвестия за напускане. Подкрепиха ги трима лекари от същото отделение. Ръководството на болницата обяви, че заплатите ще бъдат увеличени от 1 октомври със 100 лева, като всеки месец ще има и допълнително материално стимулиране. Сестрите обаче настояват минималната заплата да бъде фиксирана на 950 лева. Очаква се към протеста  им да  се присъединят медицински  сестри от други градове в страната, съобщава БНР.

  По-късно днес от КНСБ ще оповестят подробности за подготвян от тях национален протест на лекарите и специалистите по здравни грижи. 

  Основните проблеми пред съсловието ще бъдат представени от президента на синдиката Пламен Димитров и представители на професионални организации в здравеопазването на пресконференция. 

Оставете коментар