Петък, 29 Май 2020

Вторник, 03 Септември 2019 10:13

Борисов: Никой не е помагал на Мая Манолова повече от мен

"ГЕРБ искаше да й отмъсти за Костинброд, аз не позволих", заяви още премиерът

 

"Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше често не само при мен, но и при министрите. ГЕРБ искаше да й отмъсти за Костинброд, аз не позволих. Всички нейни закони през целия ни мандат бяха приети, въпреки съпротивата, която имаше и в ГЕРБ, и в парламента. Единствените претенции, които имаме спрямо нея, са свързани в интервюто, в което казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата, когато всичко, което поискаш, ти се случва". Това каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова телевизия, в коментар на кандидатурата на омбудсмана за кмет на София.

Изявлението му бе направено по време на съвместна пресконференция със СДС за предстоящия местен вот.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е елементарна, за съжаление. Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира”, каза Борисов по повод обвиненията, че е пратил хора да следят Манолова, докато си прави прическа.

ГЕРБ и СДС застават зад настоящия кмет на Монтана Златко Живков за шести мандат, обявиха лидерите на двете партии Бойко Борисов и Румен Христов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар