Сряда, 08 Юли 2020

Понеделник, 16 Септември 2019 12:32

Генералният директор на БНР Светослав Костов обяви, че никой не е спирал програмата

В първия работен ден след безпрецедентното спиране за 5 часа на излъчването на програма "Хоризонт" генералният директор на БНР Светослав Костов обяви на извънредно Общо събрание на Радиото, че никой не е спирал програма "Хоризонт""Никой не е спрял програмата. Има докладна от директора на дирекция "Техника" преди няколко дни заради проблемите. Абсолютно решението на господин Пламен Костов за вид профилактика беше подркепено".

Костов обяви, че също в петък е имало заседание на Управителния съвет, защото е бил последният срок за внасяне на проектобюджета на БНР.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Няма, както в предишни години да бъдат залагани пари за ремонти, за капиталови разходи. Ще искаме от Министерство на финансите 25 процента увеличение на заплатите на служителите в БНР".

Костов обяви, че до края на седмицата ще бъде утвърден правилник за етичните норми в БНР.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 16 Септември 2019 12:32
  Дадоха генералния директор на БНР Андон Балтаков на спецпрокуратурата

  Поводът е договори за доставка на електроенергия за София и Благоевград, подписани от Балтаков, без съгласието на Управителния съвет и неизпълнение на процедурите по обявяване на обществени поръчки

 • Понеделник, 16 Септември 2019 12:32
  “Мисирката” се извини за “шибаняка”

  Репортерката обяснява в официални писма, че репликата ѝ не била по адрес на премиера, а към оператор. Ще бъде наказана с „предупреждение за уволнение"

   

 • Понеделник, 16 Септември 2019 12:32
  БНТ и БНР – дефицитното безобразие

  Петър Волгин: Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден

Оставете коментар