Понеделник, 21 Септември 2020

Понеделник, 07 Октомври 2019 09:45

Ангел Джамбазки: Освобождаването на Полфрийман е политическо решение. Това е безобразие!

"Това освобождаване трябва да бъде преразгледано", категоричен е евродепутатът от ВМРО

Ако хората решат да ме изберат за кмет на София - еднозначно бих се върнал и вече няма да съм евродепутат. Това заяви кандидатът за кмет от ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в ефира на БНТ.

"Личните нападки не са моя тема, това ще се реши в съда. Всяка лъжа, всяка клевета изразяват отчаяние и политически крах. Този човек ще бъде осъден за пореден път, но това няма да го спре. Решението на българските граждани е да не допускат подобно замърсяване на ефира. Свидетели сме на един залез и на един упадък, а в лицето на ВМРО едно възраждане на национализма и това предизвиква завист и личностни отклонения", коментира той последните твърдения по негов адрес от Волен Сидеров.

"Първото нещо, което бих променил в София са реда и сигурността. В града има безобразие в паркирането и в циганските катуни и квартали. Където има плочка, трябва да има лампа, а където е лампата - трябва да има камера.

Глобата дисциплинира водачите. Когато сте направили един парк и някой отиде да ги чупи - на камерите това ще се види и ще се наложи глоби. Що се отнася до гетата, решението е едно - багери.

Трябва да се премахнат незаконните постройки, да се изведат животните оттам, защото хората, които живеят около тях казват, че е ужас. Тези хора са свободни да си намерят работа и да си наемат жилища", категоричен е Джамбазки.

Що се отнася до чистотата на въздуха, Джамбазки заяви, че трябва да се промени моделът на функциониране на Топлофикация, същото така трябва да се премахнат незаконните постройки, за да се спре безконтролното горене на всякакви неща.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Трябва да се контролират колите и газовете, които отделят те без катализатори. Също така трябва да се реши проблемът с Топлофикация - Перник и горенето на отпадъци, смята кандидатът на ВМРО.

Той коментира случая Полфрийман с думите, че освобождаването му е политическо решение. "Съдията, когато е в тога трябва да е абсолютно независим. Безобразие е този съдия да взима решение на политическа основа, мотивирани от антибългарския Хелзинкски комитет. Не може всеки да размахва нож на улицата. Този човек щял да прави антифашистки поход по света. Само аз ли виждам грешката в това, че антибългарският Хелзинкски комитет номинира съдията и убиеца за човек на годината", запита още той. "Това освобождаване трябва да бъде преразгледано", категоричен е Ангел Джамбазки.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар