Неделя, 07 Юни 2020

Четвъртък, 24 Октомври 2019 13:30

Кирил Добрев: Младите хора като Явор Божанков избраха Горна Оряховица - сега е време Горна Оряховица да избере тях

Въпреки натиска и сплашванията, Явор Божанков не се е огънал и не е заемал безпринципна позиция нито веднъж, подчерта зам.-председателят на БСП

"Всички обясняваме как най-големият ни проблем е, че се топим като нация, а младите напускат страната. Една част си тръгват, за да търсят развитие на запад, но много си тръгват, за да търсят буквално оцеляване. Сигурен съм, че всеки от вас тук не иска по-добро за себе си, а за децата и внуците си. Днес изборът в Горна Оряховица е точно такъв - за младите и за тяхното бъдеще. Имаме прекрасна и реалистична програма - безплатни детски градини, подкрепа за предприемчивите хора и много други мерки, но това не е достатъчно." Това каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев по време на посещението си в Горна Оряховица, където подкрепи кандидата за кмет на общината, издигнат от Коалиция "БСП за България", Явор Божанков. 

"Явор избра да остане в Горна Оряховица, всички млади хора в листата ни също са тук, в България. Нима те не могат да заминат в по-голям град или в чужбина?" - попита риторично Добрев. "Тези млади хора обаче избраха Горна Оряховица, сега е време Горна Оряховица да избере тях", подчерта той.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Кирил Добрев припомни, че през последните 3 години, въпреки натиска и сплашванията, Явор Божанков не се е огънал и не е заемал безпринципна позиция нито веднъж. "Политиката го отврати бързо, но не го отказа. Напротив - амбицира го, амбицира го той да промени политиката, а не тя него", каза Добрев и припомни, че БСП е дала шанс на младия политик и той не я е разочаровал.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 24 Октомври 2019 13:30
  Иван Гарелов: Атакуват Нинова, защото е силен политик

  „Фактът, че Корнелия Нинова е подложена на такава мощна атака говори единствено за това, че тя е един силен политик“, заяви Гарелов

 • Четвъртък, 24 Октомври 2019 13:30
  Агоп Каспарян: Само Нинова предложи икономически мерки, близки до хората

  Голямата пропаст, която тепърва предстои между бедни и богати заради пандемията, поставя на дневен ред въпроса за прогресивно данъчно облагане. Целта е облекчаване данъчното бреме на по-бедните, казва икономистът в интервю за „Епицентър“

 • Четвъртък, 24 Октомври 2019 13:30
  Нинова: Господа, говорещи за разцепление, използвайте внимателно думите

  „В ГЕРБ има разцепление. Там членове напускат и декларират, че отиват в партията на Цветанов. Защо нито един журналист не пита дали в ГЕРБ има разцепление, а всички го търсят в БСП, където го няма”, подчерта лидерът на БСП и увери, че бъдещето на БСП и на България сега е в ръцете на членовете на БСП.

   

  „Напоследък чувам коментари, че БСП се разцепва. Разцепление означава една част от членовете да напуснат партията и да си направят друга – както беше между Станишев и Първанов. В парламентарната група разцепление означава една част да напусне и да оформи самостоятелна група. Има ли и най-малък симптом за това? Не съм чула за такова нещо, а познавам добре процесите и настроенията и в партията, и в парламента.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БСТВ.

  „Така, че, господа, говорещи за разцепление, използвайте внимателно думите. В ГЕРБ има разцепление. Там членове напускат и декларират, че отиват в партията на Цветанов. Защо нито един журналист не пита дали в ГЕРБ има разцепление, а всички го търсят в БСП, където го няма”, подчерта лидерът на БСП.

Оставете коментар