Събота, 04 Юли 2020

Четвъртък, 31 Октомври 2019 10:50

Манолова: Финансите, които са вложени в кампанията ми, може да види всеки в реално време в интернет

Целият подземен свят участва в купуването на гласове, заяви кандидатът за столичен кмет

„38 хиляди гласа е разликата. Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората”. Това заяви в студиото на Нова ТВ кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

По думите й, било публично известно, че „целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран”, смята Манолова и като пример посочи подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден и това, че ромските квартали са предпочели да гласуват за Йорданка Фандъкова.

„Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея (бел.ред. – Йорданка Фандъкова) не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове”, категорична е Манолова и заяви, че Фандъкова бяга от дебати.

Мая Манолова допълни, че финансите, които са вложени в кампанията й, може да види всеки в реално време в интернет. „Информация за парите има на сайта на кампанията ми. Не чух колко пари г-жа Фандъкова е похарчила за кампанията си. Не стана ясно колко струват билбордовете, с които тя разполагаше”, заяви независимият кандидат за кмет на София. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В ефира на предаването Манолова предизвика Фандъкова да не се крие. „Тя избяга разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София”, каза още Манолова пред Нова ТВ.

В отговор Йорданка Фандъкова в студиото на bTV заяви, че не бяга от дебат с Мая Манолова преди втория тур на изборите, но иска той да е по същество за проблемите на града с участието на екипите, които ще реализират политиките за градско развитие.

„Участвах вече в шест лидерски дебати с Мая Манолова”, отбелязва Йорданка Фандъкова. „В София не може да се спечели с купени гласове и контролиран вот”, заяви Фандъкова по повод изказванията на Мая Манолова за купуване на гласове в ромските махали. В листата на ГЕРБ е директорът на училището във „Факултета”, който е изключително популярен в ромския квартал, уточни Фандъкова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар