Петък, 29 Май 2020

Неделя, 03 Ноември 2019 13:02

Мая Манолова: Изправете се и гласувайте!

Днес имам един единствен призив: Столичани, гласувайте, гласувайте, гласувайте, призова кандидатът за кмет на София

Кандидатът за кмет на София и бивш омбудсман Мая Манолова упражни правото си на глас.

”Гласувах за свободна, демократична и европейска София. Призовавам всички да го направят. Гласувайте!”, призова независимият кандидат, подкрепен от БСП.

„България очаква от нас знак за промяна към свобода и демокрация, защото без свободата и демокрацията всички останали различия нямат значение. Отговорност е на всеки един от нас да не дадем възможност на купения и контролирания вот да решават съдбата ни. Изправете се и гласувайте! Гласувайте за промяната, за свободата и за демокрацията”, призова Мая Манолова.

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 03 Ноември 2019 13:02
  Фандъкова: В неделя отваряме Витоша

  Хижите на Витоша остават затворени. Забранява се сядането на пейки и в беседки

 • Неделя, 03 Ноември 2019 13:02
  "Галъп": Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов - с най-висок рейтинг

  Политическата криза, започнала в началото на тази година, видимо засяга публичния образ на властта – правителството, парламента, министрите и т.н. Сравнението в данните за общественото мнение преди и след началните седмици на годината показва ясно по-неблагоприятни масови възприятия за текущото състояние на страната. Водната криза, скандалите, протестите и т.н. явно създават определени рискове за управлението, това показват данните от ежемесечна изследователска програма на "Галъп интернешънъл" "Политически и икономически индекс".

 • Неделя, 03 Ноември 2019 13:02
  Манолова: Борисов да каже къде са 500 млн. лева за ремонт на 418 язовира, дадени от МС преди 18 месеца

  По Закона за достъп до обществена информация гражданската платформа на Мая Манолова е изискала от министъра на икономиката и от шефа на Държавната консолидационна компания (ДКК) информация за начина, по който са изразходвани целевите 500 млн. лева, които с постановление и решения на Министерския съвет са дадени на ДКК преди 18 месеца.

Оставете коментар