Неделя, 19 Януари 2020
Четвъртък, 14 Ноември 2019 16:23

Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

АТАКА припомня, че държи предизборните обещания от 2017 година на патриотичната коалиция за минимална пенсия да бъдат изпълнени колкото може по-скоро.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Със съжаление констатираме, че от страна на НФСБ и ВМРО подобно намерение отсъства.  И в разговора с големия им коалиционен партньор не са настоявали за това.

Ако представител на АТАКА беше поканен на срещата, щеше да настоява за спазване на обещанието от 300 лв. минимална пенсия, за да не бъдат лъгани избирателите.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 14 Ноември 2019 16:23
  "Атака" с 5 въпроса към БСП за вота на недоверие

  Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от БСП, „Атака” заявява:

 • Четвъртък, 14 Ноември 2019 16:23
  Шайка източила общинско дружество „Чистота Искър“

  Цялостен одит на „Чистота Искър“ ЕАД констатира нагли схеми за злоупотреби, вършени години наред. Служители, включително настоящия директор, са заплашвани с физическа саморазправа от бабаити на схемаджиите. Махат четвъртия управител на дружеството за последните пет години и първия, който се е опълчил на съсипването му, разкрива "Барикада".

 • Четвъртък, 14 Ноември 2019 16:23
  Проблемът е в модела, който господства в България

  България ще си има държавен ВиК холдинг. Но както е замислен, човек може да се усъмни, че държавата спешно запретва ръкави, за да направи нова "тръба", по която парите на данъкоплатците още по-лесно да изтичат нанякъде, пише в коментар "Дойче веле"

Оставете коментар