Четвъртък, 20 Февруари 2020

Неделя, 17 Ноември 2019 14:40

Янаки Стоилов към Гергов: Няма как да си подизпълнител на проекти на властта и да си алтернатива!

"В Русе победихме с единение, компетентност и подкрепата на ръководството на БСП". Това заяви Пенчо Милков и призова и Националният съвет да покаже единение

"Няма как да си икономически подизпълнител на проекти на властта и да си алтернатива".  Това заявил по време на пленума на БСП Янаки Стоилов към Георги Гергов – един от най-яростните критици на Нинова.

Стоилов подчертал, че за "успеха в София ще се плаща висока политическа цена".

Един от най-добрите юристи на столетницата предлага смесена система за избор на депутати – мажоритарно-пропорционална.

Идеята му срещнала съпротивата на Михаил Миков, които се обяви срещу такава система и срещу преференциите и машинното гладуване, с мотива, че хората били неграмотни.

"В Русе победихме с единение, компетентност и подкрепата на ръководството на БСП". Това заяви Пенчо Милков и призова и Националният съвет да покаже единение.

Овациите на членовете на пленума събрала председателят на партийната структура в Казанлък Румяна Друмева.

"Другари гастрольори – нито ти, другарю Пирински, нито Миков, нито Станишев стъпихте в партийния ни клуб в Казанлък през последните години, нищо че и тримата идвахте за срещи само с подбрани хора”, заявила  Румяна Друмева по повод алтернативния доклад на вътрешната опозиция.  Словото й прозвучало като шамар за вътрешната опозицията.

Тя допълни, че резултатите за кмет на организацията през 2015 г. са били 4600 гласа за кмет, а сега 8310.

”Няма да ви позволя да унижавате партийна организацията в Казанлък и резултатите, които постигнахме”.

По думите й трябва прочистване в партията, защото за трети път уж член на БСП, подкрепян от Миков, Пирински и Станишев, се явява отново, за трети път като общински съветник от друга листа.

източник: "Епицентър.бг"

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар