Сряда, 15 Юли 2020

Петък, 10 Януари 2020 09:34

ДАНС и МВР влязоха във ВиК-Пловдив

ДАНС и МВР извършват проверка във ВиК Пловдив, съобщи БНТ

Ще бъде извършена пълна проверка на дейността на държавното дружество. Акцията е по разпореждане на министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Подобни ще има в цялата страна.

"От ДАНС идват периодично на инспекция, не се притесняваме", лаконично коментираха от пловдивското дружество.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От няколко дни излизат информации за лошото управление на водния оператор в Пловдивско. В ромските квартали потреблението изобщо не може да бъде отчетено, защото водомерите към повечето сгради са под вода.

Премиерът Бойко Борисов настоя за проверка на всички ВиК дружества в страната още на 31 декември, когато водната криза в Перник придоби размери на бедствие.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 10 Януари 2020 09:34
  Проверки в СДВР заради информации за бити участници в протестите

  Няколко проверки са назначени в СДВР заради изнесените информации за млади мъже, които са били бити от полицията след участие в протестите. Проверките ще приключат в едномесечен срок. Това обясни директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

 • Петък, 10 Януари 2020 09:34
  Появиха се нови кадри от бруталния побой на Евгени Марчев

  Студентът продължава да лежи под охрана и с отнет телефон в "Пирогов", докато МВР се хвали с образцовите си действия

   

 • Петък, 10 Януари 2020 09:34
  МВР шефът веднага да уволни полицаите пребили момчето! Трябват оставки!

  Той е студент в трети курс – право, учи в Хага, съобщава сайтът “Афера”.

  Снощи след като младият мъж буквално бе смлян от бой от десет изрода в униформи, полицаите са го закарали в ареста на Трето РУП в София.

  ЦЯЛА НОЩ МОМЧЕТО Е ДЪРЖАНО В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В АРЕСТА!!!

  Чак сутринта, когато се влошава много, го закарват в Пирогов и в момента Евгени Марчев е там с полицейска охрана пред вратата на стаята.

  При него не пускат никого, само майка му е успяла да влезе, тъй като е лекар.

  Евгени Марчев е с тежко комоцио и десетки други поражения, бил е в много тежко състояние, но Слава Богу, в момента е стабилен.

  Пред АФЕРА близък на битото момче заяви: „Той е приятел на сина ми и заедно с други приятели са били снощи на протеста. След 23 часа Евгени е бил извлечен от седем осем полицая от групата на протестиращите и зверски пребит зад колоните. Сега не пускат нито адвокат, нито журналисти да го видят в Пирогов, не пускат и родителите му. Нещо повече – от пресконференцията на безумния главен секретар стана ясно, че ще повдигнат обвинение за едро хулиганство. Сигурно свидетели ще бъдат биячите. Но момчетата и момичетата от протеста също искат да свидетелстват.“

  По отвратителен начин по телевизиите пълно идиотщини говорят главният секретар на МВР с изключително „интелигентната“ си физиомутра, както и строени ченгета, които пищят как им били счупени пръстите. Ами, като биете като изроди, ще си чупите пръстите! Изкараха се ангели небесни, като че ли не виждаме с очите си как бият уродски без да има причина.

  Какво налагаше такъв зверски бой от толкова полицаи над беззащитен човек, така и така хванат от тях, на всичкото отгоре със сложени от тях белезници?!

  И продължават ДА ЛЪЖАТ ОТ МВР – МЕТО, ЧЕ НЯМАЛО НАСИЛИЕ! ИЗРОДИ!!!

  МВР – Мето – върха на малоумието на Хунтата!

  Силно приближено видео, за да се види по-ясно бруталния полицейски побой!

   

Оставете коментар