Четвъртък, 24 Септември 2020

Петък, 07 Февруари 2020 09:16

Депутатите подхващат хазарта извънредно

Депутатите гласуват на първо гласуване на Законопроект за управление на агрохранителната верига. Преди това, по предложение на Валери Симеонов, като точка втора, беше включено гласуването на второ четене на Закона за хазарта.

Предложението му беше подкрепено от 102-ма народни представители. Любопитно, че 45 депутати гласуваха против, 16 бяха тези, които се въздържаха.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Преди това обаче депутатите разискваха управлението на агрохранителната верига. Светла Бъчварова от БСП нападна закона и го определи като притоплена манджа, защото се предлагал в същия си вид за втори път в последните три години.

Източник: ПИК

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 07 Февруари 2020 09:16
  В четири американски щата започна предварителното гласуване за изборите през ноември

  В четири американски щата започна предварително гласуване за президентските избори, предаде ДПА. Гласоподавателите вече могат да пуснат бюлетините си в Минесота, Южна Дакота, Уайоминг и Вирджиния

 • Петък, 07 Февруари 2020 09:16
  Je suis ПКП

  В момента партията на Борисов се нуждае от нов тъп пърформанс, който да внушава единение

 • Петък, 07 Февруари 2020 09:16
  Хаос в парламента при приемането на Изборния кодекс. БСП и ДПС искат оставката на Цвета Караянчева

  В пълен хаос изпадна парламентът, който продължава с разглеждането на промените в Изборния кодекс, внесени от ГЕРБ. Повод за това станаха новите правила за избор на Велико Народно събрание, а проблемите започнаха при гласуването на предложението да се обособят отделни глави в кодекса, посветени на обикновен и велик парламент.

  Депутатите от ГЕРБ подложиха на гласуване и предложението на правната комисия текстът да отпадне. Това обаче не беше прието – и така изведнъж се окажа, че едно и също законодателно предложение е било първо отхвърлено, а след това одобрено. Последва хаос в пленарната зала.

  Председателят на парламента Цвета Караянчева изпадна във видима паника и след ровене по папките даде 5 минути почивка, но с условието никой да не напуска залата.

  БСП и ДПС поискаха оставката на Караянчева от поста на председател на Народното събрание, тя отсече, че няма да я подаде.

Оставете коментар