Понеделник, 06 Юли 2020

Четвъртък, 13 Февруари 2020 19:50

Цветанов изригна: Хора на Борисов спретнаха "Апартаментгейт"

Приближени до премиера Бойко Борисов стоят зад скандала „Апартаментгейт“. Това обяви бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов

Точно този скандал стана причина за оттеглянето на Цветанов от всички ръководни постове в управляващата партия, след като стана ясно, че и Цветанов, както други властимащи, е придобил имот на скандално ниска цена. 

„Имам конкретен отговор кой стои зад атаката – хора от близкото обкръжение на премиера, които смятаха, че партията е даденост и че могат да вземат моята позиция. Имаше добре режисиран сценарий за моето дискредитиране“, заяви Цветанов пред ТV+. Той обаче не пожела да назове конкретни имена и посочи, че няма да отмъщава на когото и да било, защото не бил „такъв човек“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Зад атаката срещу себе си Цветанов съзря и влияние на руски кръгове, като подчерта, че скандалът за придобития от него луксозен имот е започнал малко след като е изразил позиция, че България трябва да се присъедини към решението на европейски държави да изгонят руски дипломати заради аферата „Скрипал“ и репликата на руския посланик в България, че Русия внимателно следи изявите на бившият зам.-председател на Борисовата партия.

За Факта, че финансовият министър Владислав Горанов продължава да живее безплатно в жилище на своя кръстник, Цветанов каза, че може да отговаря само за своите действия и че се е ръководил винаги само и единствено от закона.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 19:50
  Ще разпитват Бойко Борисов за чата с Пламен Бобоков

  Показания ще дават и Пламен Нунев - депутат от ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ в Русе, както и Росен Даскалов - бивш общински ръководител на ГЕРБ в града

   

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 19:50
  Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев

  Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система, коментира премиерът по време на откриване на пречиствателна станция

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 19:50
  Борисов: Изпълнихме това, което сме обещали – да предоставим най-чистото море

  Премиерът откри обновената пречиствателна станция на Китен и Приморско.

  „Огромна пречиствателна станция на общините Китен и Приморско – има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали – да предоставим най-чистото море“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен, съобщиха от правителствената пресслужба.

  Премиерът Борисов отбеляза, че вече всички населени места имат най-съвременните пречиствателни станции. „Като сълза вода излиза“, констатира премиерът при вида на съоръжението. Но ако тези отпадни води отиваха в морето, всички щяха да са тук и да ме питат“, категоричен беше той и посочи, че в условията на пандемия бизнесът трябва да продължи да работи.

Оставете коментар