Неделя, 31 Май 2020

Сряда, 18 Март 2020 11:43

Николай Нанков: Спират отчитанията на водомерите

"Заради предупрежденията на органите на реда, че има опасност от увеличаване на измамите, напомняме, че ВиК дружествата в страната са получили указанията ни до 29-ти март да бъде преустановено отчитането на показанията на водомерите по домовете."

Това обяви зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Той добави, че това е важно за служителите, както и за гражданите, за да се ограничат до минимум контактите, като е вероятно този срок да бъде удължен.

"Не се поддавайте на манипулации. Ако някой ви позвъни и се представи за служебно лице и иска да влезе в дома ви, не го допускайте!", призовава още Нанков. Той допълва, че е дадена възможност на хората да отчитат сами показанията на уредите си, а който не може ще му бъдат вписани служебни показания на база средно потребление за предходен период.

"За информация за другите услуги, които предоставя МРРБ, ДНСК и АГКК следете и сайта ни. Сега най-важно е да се опазим от COVID19. ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! За всички друго ще се намери решение!", призова още Нанков.

Източник: ПИК

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар