Петък, 10 Април 2020

Неделя, 22 Март 2020 11:46

Прокуратурата с призив за дарения на "Пирогов"

Ръководство на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи и съдебни служители да подкрепят персонала и болните от коронавирус в Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Пирогов".

Ето цялото съобщение, публикувано на сайта на Прокуратурата:

Уважаеми колеги, 

прокурори, следователи и съдебни служители, намираме се в безпрецедентна по своите размери криза, която освен мобилизация и активност от наша страна, изисква проява и на солидарност. На първо място към тези наши сънародници, които са изправени пред най-трудното изпитание - да диагностицират и лекуват заболелите от новия коронавирус COVID-19, при това с риск за собственото си и на своите близки здраве и живот. 

Макар все още да се намираме в началото на разпространението на болестта у нас, едни от най-тежките случаи на заболели се насочват и лекуват в Университетската болница за активно лечение и Спешна медицина „Н.И. Пирогов“. В този момент лекарите, медицинските сестри, санитарите и доброволците на „Пирогов“ имат нужда от нашата подкрепа и солидарност. 

Знаем, че всеки един от вас има своите грижи и потребности. Сигурно имате близки и роднини, потърпевши и от мерките, които държавата предприема в опит да ограничи разпространението на заболяването. Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът и болните от коронавирус в „Пирогов“ имат нужда от нашата благотворителност. Призоваваме ви, който желае да ги подкрепи, да направи лично дарение по специалната банкова сметка, открита от УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ за борба с COVID-19: 

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД 

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН 

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 1599 00 

BIC: CECBBGSF 

Основание за превод: Дарение за COVID-1 

Да не забравяме, че направеното добро днес, утре ще ни се върне и на нас! 

Ръководство на Прокуратурата на Република България

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар