Петък, 10 Април 2020

Понеделник, 23 Март 2020 15:52

Опозицията на Корнелия Нинова в БСП изскочи като вирус, изявява се в любимите медии на Борисов и ГЕРБ!

Вижте кои са любимците на Борисов

Само в рамките на няколко часа 2-ма от най-видните опозиционери на лидера на БСП Корнелия Нинова, изскочиха като заразен вирус от страниците на медии известни с близките си отношения с премиера Бойко Борисов и партията му ГЕРБ.

Пръв по БНТ се изяви „вечният кандидат“ за председателския пост в Столетницата Красимир Янков. „Словото“ и нападките му срещу лидера на червената партия пък, веднага бяха препечатани от известен проправителствен сайт. Въпросната медия, която единствено и само величае министър-председателя Борисов с охота се включи в атаката срещу Нинова, като очевидно симпатизира на Янков.

В излиянията си пред медийните платформи на управляващите, „кандидатът на Бойко Борисов“ за лидер на БСП, както шеговито наричат Янков в централата на „Позитано“ 22, обвини Корнелия Нинова за всички народни неволи и посочи, че едва ли не, тя е виновна за кризата с „коронавируса“.

Веднага след него, отново на страниците на въпросната проправителствена медия, изскочи друго лице на епидемията за власт в соцпарията, Атанас Мерджанов. Депутатът, който бе първоначално любимец на Жан Виденов, но го предаде за да иде в прегръдките на Георги Първанов, като после предаде и него за да стане любимец на Сергей Станишев, пък обвини цялата парламентарна група на БСП в неадекватност.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Не е тайна, че както Янков, така и Мерджанов от години вече мечтаят да се върнат на „бял кон“ в ръководството на БСП, откъдето след решение на партийните членове бяха пратени в 3-та глуха. От тогава и двамата не са се спряли да плюят по лидера Корнелия Нинова, като за целта ползват единствено проправителствени медии и такива близки до сърцето на Бойко Борисов, от чиято тиха подкрепа се ползват и двамата.

Други две видни фигури от „опозицията“ на Нинова в БСП са свинефермера Георги Гергов, който в момента е разследван от главния прокурор Иван Гешев за приватизацията на Пловдивския панаир, както и ръководителят на БСП – Варна Борислав Гуцанов за когото цяла България знае, че е замесен в най-различни незаконни афери с баш най-видните бандити на Варна.

Всеки момент може да очаквате, че и те двамата, ще вземат думата в някоя от любимите информационни медии на Борисов.

Източник: vestnik.eu

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
  Радев: Не приемам Борисов да гради образа на спасител върху страха от трупове и морги

  Не приемам премиерът да гради образа на спасител върху страха, който той сам раздухва с трупове, морги, масови гробове и ад, който слиза тук. Нека да мислим за психическото състояние и имунитета на хората. В същото време, ако нещо се обърка, ще има виновен – Радев.

 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
  Борисов: На църква нека да ходят само тези, които имат много голяма нужда

  Очакваме пика на заразата около Великден и след него, обяви премиерът

 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
  Няма да се пътува за Благодатния огън до Ерусалим, без върбови клонки за Цветница

  Тази година Благодатният огън няма да дойде от Ерусалим, няма да има и върбови клонки за Цветница. До тези решения стигнаха днес премиерът Бойко Борисов и Светият Синод по повод мерките, които ще се вземат за Великденските празници, съобщава БНР.

  Поради епидемиологичната обстановка в страната и поради това, че Благодатен огън е запазен от миналата година, Светият Синод препоръчва полетът до Тел Авив да не се осъществи. Средствата, които са предвидени за полета с правителствения самолет, от Синода препоръчват да бъдат пренасочени за борбата с коронавируса и неговото разпространение.

  Другото решение на църквата е тази година на Цветница да не се раздава върба и цветя.

  Службите на Великден ще бъдат пред храмовете. Служителите на храмовете ще носят предпазни средства.

Оставете коментар