Неделя, 05 Юли 2020

Вторник, 02 Юни 2020 10:04

Корнелия Нинова в Казанлък: Дадохме властта на членовете на БСП. Вярвам в имунната система на партията

На срещата беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания, и прекият избор на председател на БСП

 

Корнелия Нинова обсъди с общинския съвет на БСП  в Казанлък икономическите и социални мерки, които предлага партията за преодоляване на последиците от кризата с Ковид-19.

”Европейските средства, които ще получи България трябва да послужат за финансиране на нов модел на здравеопазване, имаме план за възстановяване на икономиката, трябват инвестиции в родно производство и земеделие,” заяви Нинова.

На срещата беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания, и прекият избор на председател на БСП. 

“За нас е очевидна компроматната война, която се води срещу БСП и вас лично. За пръв път в историята на партията някой председател дава право на всеки член да избира пряко и ние няма да отстъпим от това”, заяви общинският председател Румяна Друмева и членове на общинския съвет.

“От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната. За мен е важно, че дадохме властта в ръцете на партийните членове. Вярвам във вашата мъдрост. Винаги в тежки ситуации е сработвала имунната система на партията и нейните членове са я стабилизирали. Знам, че и сега ще бъде така", заключи Нинова. 

В срещата взеха участие депутатите Георги Гьоков, Иван Ченчев и Румен Георгиев и областният председател на БСП-Стара Загора Румяна Динева.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 02 Юни 2020 10:04
  Корнелия Нинова: Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте

  Поздравявам Младежкото обединение за енергията, която вложихме заедно в последните четири години в политиките за социална справедливост и грижа за младите хора. Четири много наситени години, с десетки срещи, кампании, протести, международни прояви в отстояване на семейно подоходно облагане, грижа да децата, културен чек, младежка заетост, помощ на възрастните хора. Настоящето ни изправя пред новите предизвикателства на високите технологии, изкуствен интелект и екологичните проблеми. Това са теми на бъдещето. Знам, че работите по тях и сте готови за тези предизвикателства. Радвам се, че с промените в БСП дадохме възможност на младите да участват активно в политиката и да прилагат нашите идеи на практика като кметове, общински съветници, депутати и евродепутати. Сега имате и собствено младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със съдържание за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте.

 • Вторник, 02 Юни 2020 10:04
  Корнелия Нинова: Предлагам консолидация в интерес на хората, а не част от статуквото за собствен интерес

  Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП–Плевен заедно с депутатите Румен Гечев и Стефан Бурджев. Каквото и да се говори, фактите за последните четири години показват едно - БСП повишава доверието в себе си на всички избори

 • Вторник, 02 Юни 2020 10:04
  БСП: Истината за чумата се разбра. Сега търсим справедливост

  Вигенин и Нинова ще осигурят юридическа подкрепа на животновъдите, които ще заведат дела за нанесените им вреди

Оставете коментар