Неделя, 12 Юли 2020

Неделя, 21 Юни 2020 18:12

Турция и Гърция ни подложиха на луди подигравки заради снимките с Борисов!

Медиите в Турция и Гърция с подигравки за България заради  снимките от спалнята на Борисов, питат как е възможно мафиот да е премиер

 

 

Турция, Гърция и Кипър станаха поредните държави, които подхванаха международния скандал с голия Бойко Борисов, спящ с пачки, кюлчета злато и пистолет, досущ като дон от мафията, съобщава Narod.bg.

Бойко Борисов е на първите страници в Турция

В Турция няколко медии посветиха първите си страници на абсурда, в Гърция „приключенията” на злополучния ни премиер станаха тема на телевизионни предавания.

Навсякъде репортажите предават супер скандала горе-долу по еднакъв начин – описват какво се вижда на снимките от спалнята, като предават и двете гледни точки – на реалната ситуация и на министър-председателя, който яростно отрича, че фотографиите са истински.

В живо предаване по гръцкия „Канал 8” журналист и политолог обсъждат срамната за България история, като откровено се подиграват на Бойко за твърдението му, че президентът Румен Радев го следял с дрон.

Политолог и журналист се чудят как Борисов е премиер на държава от ЕС

Дискусията стига до един-единствен извод – как е възможно човек с поведението и историята на Бойко Борисов да бъде преизбиран за премиер на уж европейска България.

Вижте какво мислят в Гърция за Бойко Борисов:

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар