Събота, 15 Август 2020

Петък, 31 Юли 2020 16:33

Главният архитект на Елин Пелин отвличе собственото си дете от майка му

Охранителни камери записаха извършеното похищение чрез оказване на физическа сила. Съдът е предоставил на майката родителските права върху 3-годишното дете, като в същото време бившият й съпруг не позволява да се вижда с другата дъщеря, която е на 4 г.

 

Видеоклип с шокиращо съдържание се разпространява мълниеносно в социалните мрежи. Кадрите са разпространени от Катерина Игнатова, която обяснява, че от тях се вижда отвличането на дъщеря й. По нейните думи нападателят е главният архитект на Елин Пелин Борислав Кръстев в съучастие с мъж на име Андрей Цолев.

Според Катерина Игнатова съдът е предоставил на нея родителските права върху тригодишното дете, като в същото време бившият й съпруг не позволява да се вижда с другата дъщеря, която е на 4 г. Тя твърди, че записът е от четвъртък, 30 юли - в 8:30 сутринта.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ето какво разказва Катерина Игнатова в социалните мрежи:

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020 г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, "любящ" баща и мой бивш съпруг - Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря ( 4 г.).

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар