Неделя, 21 Октомври 2018
Петък, 09 Декември 2016 08:48

Мария Гроздева: Стрелям без предупреждение, ако трябва, ще ги лежа, мамицата им!

С тази гневна реплика двукратната ни олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева реагира на нагъл обир, извършен в къщата ѝ.

Стрелям без предупреждение, ако трябва, ще ги лежа, мамицата им! С тази гневна реплика във Facebook двукратната ни олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева реагира на нагъл обир, извършен в къщата ѝ.

Пред Нова телевизия съпругът ѝ Валери Григоров обясни, че къщата всъщност е на два етажа и възможността някой да влезе е огромна – просто някой отвън наблюдава дали има хора на първия етаж и когато няма, влизат, а някой отвън продължава да следи и да предупреждава. Действали са като хирурзи, каза Григоров. От разказа му стана ясно, че крадците са се заключили в една от спалните. Едно от децата опитало да влезе там, но било заключено и то почнало да вика кой е вътре. Григоров каза и, че в близост до семейната къща, "в абсолютно нарушение на закона", се строи шестетажна кооперация и по цял ден някой стоял на строежа на високо, наблюдава в двора какво става и „знае по-добре от самия теб какво правиш”.

Докато вдена и аз, тръгнах с пистолета навън, но вече ги нямаше, включи се Григоров. Обирджиите са задигнали 4500 лева и 500 австралийски долара.

Мария Гроздева обясни, че охранителните камери са били изключвани и подготвяни. Не съм си представяла, че мога да убия някакво живо същество, но когато са застрашени децата ми, чувствам се застрашена в дома си – всеки би постъпил по този начин, каза голямата ни стрелкиня. Лягаш си да спиш и чувстваш несигурност – все едно си на улицата, моят дом вече не е моята крепост, добави тя. Нима трябва да имаме въоръжен пазач да следи постоянно камерите – това ли е животът, каза Валери Григоров. Трябва да има повече права за хората, които си пазят собствеността, категоричен е той. Спират ги единствено случаи, при които има застрелян - да се разчуе, категорична беше и Гроздева.

BIG5.BG

Оставете коментар