Петък, 22 Юни 2018
Сряда, 17 Май 2017 12:59

Северина в България благодарение на ПЕЛИСТЕРКА

Българските потребители вече са срещали неповторимата македонска сода Pelisterka

Македонският синоним за блестящ бранд вода, който е един от най-успешните в Македония през последните няколко години, направи своето представяне и на българска територия.

След позиционирането на газираната Pelisterka на българския пазар те решиха да наградят доверието на българските потребители този уикенд в един от най-добрите клубове в София THE ONE и организираха ексклузивен концерт с хърватската звезда Северина, посланик на марката Pelisterka за 2017 година.

"Българските потребители вече са срещали неповторимата македонска сода Pelisterka. Като се има предвид, че Северина тази година е лицето на нашата марка, решихме да им дадем съвсем различна вечер с Pelisterka. От атмосферата до гостите и организацията, и изпълнението на Северина този петък беше наистина незабравимо преживяване. Но това е само началото! На българска територия за нашите клиенти там планираме още много уникални и оригинални моменти "- казва Таня Панделеска, маркетинг директор на" Пелистерка ".

На този мини концерт публиката в дискотеката, с изключение на музиката на Северина и визуалните ефекти, се наслаждаваше и освежаваше с една от най-силните македонски марки, сода Pelisterka.

Мехурчетата на любовта донесоха истинска положителна атмосфера в българската столица!

Оставете коментар