Сряда, 20 Септември 2017
Четвъртък, 17 Август 2017 15:23

ТРАГЕДИЯ! Да плачеш или да се смееш?! Човек на Валери Симеонов разрешил музиката след 23 часа в клубовете в Слънчев бряг!

Лидерът на "патриотите" трябва първо да накаже своя човек и после да обикаля за да ограничава шума по курортите!

Община Несебър е разрешила на дискотеките на своя територия, в това число атакуваните от вицепремиера Валери Симеонов Бедрум и Оксиджън на Слънчев бряг, както и на всички останали в района, да вдигат шум след 23 часа.

Същото заповед се отнася за нощните клубове и в другия ни голям черноморски курорт Златни пясъци, тъй като позволение за озвучени нощи е дала и Община Варна.

Съобщава го прокуратурата и уточнява, че решенията на местните Общински съвети са в разрез със Закона за шума в Република България.

Така топката за липсата на контрол върху нормативната база на двете общини пада върху областните управители.

За Бургарска област, в рамките на която е община Несебър, губернаторът е от Обединени патриоти и то лично определен от ... партията на Валери Симеонов НФСБ.

За Варненска област управителят е от ГЕРБ. Прокуратурата пропуска да посочи кой контролира кметовете и общинските съветници в двете общини, издали противозаконните решения. Това е управляващата партия ГЕРБ директно (във Варна) или чрез подчинени бизнесмени (Несебър).

Източник: 19 минути

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар