Понеделник, 20 Ноември 2017
Четвъртък, 17 Август 2017 15:23

ТРАГЕДИЯ! Да плачеш или да се смееш?! Човек на Валери Симеонов разрешил музиката след 23 часа в клубовете в Слънчев бряг!

Лидерът на "патриотите" трябва първо да накаже своя човек и после да обикаля за да ограничава шума по курортите!

Община Несебър е разрешила на дискотеките на своя територия, в това число атакуваните от вицепремиера Валери Симеонов Бедрум и Оксиджън на Слънчев бряг, както и на всички останали в района, да вдигат шум след 23 часа.

Същото заповед се отнася за нощните клубове и в другия ни голям черноморски курорт Златни пясъци, тъй като позволение за озвучени нощи е дала и Община Варна.

Съобщава го прокуратурата и уточнява, че решенията на местните Общински съвети са в разрез със Закона за шума в Република България.

Така топката за липсата на контрол върху нормативната база на двете общини пада върху областните управители.

За Бургарска област, в рамките на която е община Несебър, губернаторът е от Обединени патриоти и то лично определен от ... партията на Валери Симеонов НФСБ.

За Варненска област управителят е от ГЕРБ. Прокуратурата пропуска да посочи кой контролира кметовете и общинските съветници в двете общини, издали противозаконните решения. Това е управляващата партия ГЕРБ директно (във Варна) или чрез подчинени бизнесмени (Несебър).

Източник: 19 минути

 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 17 Август 2017 15:23
  Любен Дилов: Пълен бойкот на Валери Симеонов и Антон Тодоров до края на политическата им кариера!

  "Ако има гилдия в България сега трябва да направи нещо изключително простичко: пълен бойкот на Валери Симеонов и Антон Тодоров до края на политическата им кариера.

  Да се видят на екран само на селфита.

  Мисля, че много по-скандално от самото поведение на тези двамата е, че подобен бойкот няма да се случи..."

   

 • Четвъртък, 17 Август 2017 15:23
  Велизар Енчев: С действията си Валери Симеонов показа истинското си лице – на арогантен тип, газещ през трупове, за да постигне целите си!

  Г-н Енчев, какво мислите за политическата обстановка у нас. Стабилно ли ви изглежда настоящото правителство? Говори се, че до седмица се готвят смяна на министри?

  Това е най-стабилното правителство, но с най-нестабилното управление. Кабинетът е стабилен, защото патриотарите на Симеонов, Каракачанов и Сидеров жаби и гущери ще гълтат, но няма да дестабилизират властта на ГЕРБ, както това правеха реформаторите. Тримата най-добре знаят, че това е единствената им възможност да управляват, която може би никога повече няма да се повтори.

  Управлението е нестабилно, защото първите 100 дни на кабинета са белязани с много проблеми. Патриотичните обещания за 300 лева минимална пенсия и индексиране на останалите пенсии се оказаха грозна лъжа, към която трябва да добавим и другите неизпълнени обещания.

 • Четвъртък, 17 Август 2017 15:23
  Валери Симеонов ходил на любовна авантюра в Прага за сметка на българския данъкоплатец

  Българи живеещи в Прага разказват,че е бил забелязан да държи за ръка млада руса дама в една от най-популярните пражки кръчми "У калиха"

Оставете коментар