Понеделник, 30 Март 2020

Понеделник, 18 Септември 2017 19:22

Спортни стипендии в САЩ – безплатни консултации на агенцията ATHLETES USA в София

На 14 Октомври 2017 г. от 10:30 часа, в хотел „Феста” в София ще се проведе презентация и безплатни консултации на агенцията  Athletes USA. Това е организацията, която помага на талантливи млади спортисти да кандидатстват за спортни стипендии в американските университети и колежи.

Athletes USA е водещата в света агенция за спортни стипендии в САЩ с мрежа от 3 000 университета и колежа, и над 22 000 колежански треньора в 22 вида спорт.  Централата ни е в Маями, Флорида, където работят над 100 скаута ангажирани с мениджмънта на спортистите-студенти  от нашите 30 глобални локации. От 2014 година агенцията Athletes USA има официално представителство и в България, чийто екип отговаря за цяла Източна Европа. Офисът ни се намира на Ул. Мърфи №2 в София. До днес чрез агенцията Athletes USA сме изпратили над 2 000 студента-спортисти в световен мащаб, като само от България са заминали повече от 50 момчета и момичета. 

Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме възможности, които ще променят живота му и ще сбъднат  мечите му.

Ползи и предимства на колежанския спорт в САЩ: Колежанският  спорт ви дава възможност за учение и спорт на ново, най-високо ниво. Спортистите в университетите и колежите в САЩ получават достъп до спортни съоръжения от световна класа, често се състезават пред хиляди почитатели и фенове, повечето от състезанията и срещите се предават по телевизията и спортистите получават безплатна спортна екипировка. Повечето университети правят значителни инвестиции, за да гарантират на спортистите си най-добрите условия за постигане на техните академични цели и спортни резултати.

Концепция на колежанския спорт в САЩ: Концепцията в същността си е много проста – тя осигурява на талантливите спортисти изключителни възможности за развитие на академичните им и спортни кариери. Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие много, а понякога и всички, разходи, които са свързани с получаването на академична степен. В замяна студентът-спортист представлява университета в съответния спорт, като едновременно с това поддържа добро ниво в класната стая. Понастоящем за близо 3 000 колежански спортни програми се състезават около 500 000 спортиста. Агенцията  Athletes USA се специализира в маркетинга, представянето и организацията на специализирани кампании, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрите предложения за спортни стипендии.

Някои любопитни факти:

6 милиарда долара – Годишни приходи на колежанските спортни програми в САЩ, включително телевизионни права, продажби на билети, продажби на спортни сувенири и спонсорство.

1018 – Броя на бившите и настоящи студенти-спортисти от 107 държави, които са участвали на последните Олимпийски Игри в Рио.

26 – Броя на олимпийските медали в Рио, завоювани от бивши и настоящи студенти-спортисти на Станфордския Унивеситет.

На презентацията ще говорим за всичко: за агенцията Athletes USA, защо трябва да изберете САЩ, за критериите за кандидатстване, за начина, по който ви съдействаме, за колежанския спорт в САЩ, за спортните стипендии и затова как се разпределят, за успехите на нашите клиенти, като ще ви представим и някои любопитни факти. По време на представянето ще имате възможност свободно да задавате вашите въпроси към г-н Андрей Андреев, Директор на Athletes USA за България и Източна Европа. След изложението присъстващите ще могат да получат индивидуални безплатни консултации на място.За повече информация и регистрация посетете сайта на организацията www.athletes-usa.bg или директно се свържете с г-н Андреев на телефон 0888 174 714. Регистрация може да направите и на място.

Оставете коментар