Вторник, 22 Януари 2019
Сряда, 28 Март 2018 12:25

Архитектът на историята Юлия Кръстева изгоря в собствената си пиромания

В началото бях потресен. После отвратен. Сега обаче вече, признавам си, наблюдавам със садистично удовлетворение моралните конвулсии на гражданското психодясно, което самичко се обрече на нещастната и прокълната участ да се дави в тресавището "ДС" отново и отново. С литературно изумление чета мненията на хора по казуса с Юлия Кръстева (Сабина) - тези, които я превъзнасяха като световен ум, европейски интелектуалец, попзвездата на хуманитарното знание, сега съскат, че винаги са я подозирали заради нейното левичарство и зле прикрит маоизъм. Охх, така ли, мамини сладки? А когато само преди 4 години се надпреварвахте да ви снимат с нея на лекцията й в СУ, и тогава ли ви беше съмнителна, а?

Казусът "Сабина" е важен не заради сътрудничеството на Кръстева. От моя гледна точка това не е осъдително. Но този случай осветява като огън вампирска бърлога цялата морална подлост, върху която бе конструиран разказът за близкото минало. Именно такива като Кръстева, държачите й на папки и медийните й обожатели, за да се изкарат поне в минимална степен несъгласни и дисидентски настроени, създадоха черната легенда за ДС, сатанизираха миналото до абсурд и се опитаха да прокарат това зловещо фентъзи дори и в учебниците по история. И заради това е смешно, повече от смешно е, че тези "архитекти на историята" до един се оказаха кадри на ДС. И фактът, че днес изгарят в собствената си пиромания намирам за странно удвлетворителен. Винаги е добре да видиш как историята застига като кръвожаден звяр тези, които си мислеха, че са я обуздали. Но като гледам как изобличителите на ДС до един се оказаха с картончета почвам леко да параноясвам. Да не се окаже, че цялата кампания по изобличаване на ДС всъщност е спецакция на самата ДС? Питам бе, само питам. Кръстева и компания да отговарят...

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Март 2018 12:25
  Сделка за F-16 е като телефонно мошеничество - хвърляш едни пари и каквото стане

  Въпросът не опира до самолетите. Ако САЩ произвеждаха перални, битката щеше да е за тях, пише Александър Симов във Фейсбук

 • Сряда, 28 Март 2018 12:25
  Антон Тодоров във фейсбук: Всеки сайт или конкретна персона, които разпространяват срещу мен клевети за принадлежност към ДС, ще получават дело!

  Преди минути на личната си страница във фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров обяви, че започва дела срещу всички физически лица и медии, които твърдят, че той е имал някакъв тип принадлежност към бившите служби на Държавна сигурност на НРБ.

  Вижте какво точно написа Тодоров на личната си страница:

  "Започвам масова сеч на клеветници! Всеки сайт или конкретна персона /с изключение на тролове и фейк профили, там няма кого да докараш в съда/, които засека, че разпространяват срещу мен клевети за принадлежност към ДС, ще получават дело с петцифрен иск. Точка!

  Да видим кой е по-търпелив, настоятелен и ефективен. Ще ги гоня като съветски империалисти - до крак!

  Отново публикувам ОФИЦИАЛНИ документи /които са ми издавани от 2006 г. до 2018 г./, в които след четири проверки ясно е доказано, че нямам никаква принадлежност нито към ДС, нито към РУМНО. Мисля, че няколко публични лица си позволиха последните два месеца да пишат, че съм бил агент на ДС и исковите молби срещу тях вече са готови. Очаквам следващите.☝️?

  Апропо, ще преследвам като бесни кучета и всякакви други разпространители на лъжи, клевети и обиди - нека нямат съмнение в моето постоянство. И ще си плащат за това!"

  В коментар под своя пост Антон Тодоров моли своите фейсбук приятел следното:

  "Надявам се на Вашата помощ този пост и документите да бъдат споделени максимално, с което ще ми помогнете в борбата за истината и свободата!"

  Като доказателство за своите думи бившият депутат от ГЕРБ прилага официални документи от Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българска народна армия, от Министерство на отбраната и от Националната разузнавателна служба.

   

  Като медия, която държи на истината и фактите, BIG5.BG се извинява на Антон Тодоров за направена преди време препечатка от фейсбук, в която се твърди за връзка на Тодоров с ДС.

  BIG5.BG

   

   

 • Сряда, 28 Март 2018 12:25
  СДС павира пътя на безконтролната корупция и заради това бяха наказани с цялата злост на историята

  Всички разклонения на градската десница в наши дни пребивават в своята собствена непогрешима психиатрия. Малката сектичка на винаги правите. Тези хора така и не събраха сили поне веднъж да си признаят, че са сбъркали, пише Александър Симов в социалната мрежа

Оставете коментар