Вторник, 22 Януари 2019
Сряда, 28 Март 2018 18:08

Сидеров бесен на Цветанов и на Ризова, водещата цензурира лидера на Атака в ефир

Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров ще даде брифинг в Народното събрание. Изявлението ще е във връзка с непремереното изказване на Цветан Цветанов в предаването „Лице в лице” на 28 март по темата за експулсиране на руски дипломати. Цветанов изразява мнение, което не е съгласувано на коалиционен съвет ГЕРБ – Обединени патриоти. От „Лице в лице” отказаха да включат за коментар по телефона Волен Сидеров по време на участието на Цветан Цветанов в предаването. Това гласи съобщение на "Атака" секунди, след края на предаването "Лице в лице" по БТВ. Цветан Цветанов заяви в ефир, че българското правителство трябва да е солидарно с ЕС и да експулсира руски дипломати от страната ни, което очевидно е вбесило лидера на патриотите в парламента. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Март 2018 18:08
  Поръчкови са публикациите, че Сидеров иска да води листата на "Обединени патриоти" за евроизборите

  Лидерът на „Атака” ще предложи законодателни промени за повече контрол и отчетност на евродепутатите

 • Сряда, 28 Март 2018 18:08
  Цветанов разясни какво искал да каже Борисов

  ГЕРБ има потенциал да спечели 7 места за евродепутати, заяви вторият човек в управляващата партия

 • Сряда, 28 Март 2018 18:08
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

Оставете коментар