Сряда, 24 Юли 2019
Петък, 30 Март 2018 17:11

На вниманието на КАТ! Наглец изхвърля автомобили от пътя (Снимки)

Нагъл шофьор на синьо Ауди с номер СВ 8888 МА се движи като камикадзе в столицата и буквално "изхвърля" коли на пътя. Тузарът с тъмните стъкла кара все едно е на полигон, на който няма други автомобили. Нахалникът засича останалите водачи и прави куп нарушения. Минути преди да получим сника в редакцията ни от последното му изтъпление на пътя, е спрян от катаджии на столичното кръстовище между бул. "България" и бул. "Гоце Делчев". Психопатът обаче е пуснат от органите на реда, които за по-малко от минута го "провериха". Не е изключено шофьорът да се е разбрал веднага с полицаите по "втория начин". BIG5 предоставя на вниманието на КАТ снимка на колата на камикадзето и призовава органите на реда да се задействат, докато не е пострадал по-сериозно някой друг водач или пешеходец.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 30 Март 2018 17:11
  Показаха новата кола на Путин

  Руският президент вече ще се вози в „Aurus Senat”

  Новата кола на руския президент Владимир Путин бе представена официално на обществеността в московски салон за автомобили.

  Путин вече ще се вози в „Aurus Senat”.

  ВИДЕО от представянето

  По данни на портала Russia Today машината е първият модел на нов руски луксозен бранд, който е разработван още от 2012 и чието име идва латинската дума за злато. Senat е с дължина над 6,6 м и тежи около 6,5 тона. Под капака работи 4,4-литров V8 с около 600 конски сили, подпомаган от електродвигател със 112 „коня“. Клиренсът е 20 см. При разработката на двигателя са помагали инженери на Porsche.

  На външен вид черната суперлимузина напомня на Rolls-Royce, а техниката й по отношение на сигурността е на свръхвисоко ниво.

  Моделите няма да бъдат запазени единствено за представителите на властта, а ще могат да бъдат поръчани от всеки, готов да заплати цената им. За свободния пазар обаче президентската лимузина ще бъда с леки промени. До 2020 г. е планирано производството на 4-5 хиляди бройки Aurus.

 • Петък, 30 Март 2018 17:11
  4-ма гавази вардят "Бугати"-то на Ваньо Алексиев, той пести от застраховка, докато Софи Маринова го дебне като хищна хиена

  Певицата се колебае да "хвърли ли око" на баровеца или да си остане гадже с Гринго

 • Петък, 30 Март 2018 17:11
  Любовниците на Марешки карат Aуди A8 и живеят в луксозни мезонети, докато шефът им строи 2 луксозни къщи в "Бояна" за семейството си

  Вижте как "милионерът-политик" живее по стандартите на истински арабски шейх, заобиколен от десетки ултра скъпи автомобили и цял харем от финансово мотивирани дами

Оставете коментар