Сряда, 18 Юли 2018
Четвъртък, 19 Април 2018 09:08

Лекари успокоиха миряните: Патриархът ни е добре, тази сутрин си изпи кафето в болницата

Лекарите от болница "Токуда", където беше приет патриарх Неофит вчера по обяд, успокоиха миряните, че духовникът е в добро състояние. Днес сутринта дори са му предложили да си изпие кафето, което не е отказал. Те коментираха на извънредна пресконференция, че патриархът, наред с президента и премиера, е сред тримата най-важни хора в държавата и е логично наблюдението на здравословното му състояние да продължи, след като бъде изписан. Неофит влезе в болница заради симптоми, свързани с хроничното му заболяване. Лекарите допълниха, че подобни оплаквания са нормални за възрастовата група, в която влиза Неофит. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 19 Април 2018 09:08
  Приеха Жорж Ганчев в болница с опасност за живота

  Жорж Ганчев е в болница с опасност за живота. Това съобщава Нова телевизия, позовавайки се на източници. 78-годишният политик е припаднал на паркинга на "Ал. Батенберг".

  Сигнал към "Спешна помощ" е подаден в 15:06ч. Още на 7-та минута в 15:14ч линейката е била на място.

  Жорж Ганчев е бил контактен, но с остър, масивен инфаркт. Откаран е в болница "Света Екатерина". Близките му споделят, че напоследък народният трибун не е имал здравословни оплаквания и дори вчера отново е направил редовната си тренировка в дома си във "Владая". 

 • Четвъртък, 19 Април 2018 09:08
  САМО В BIG5: Приеха Коко Каменаров спешно в болница

  Вижте причините за влошеното здравословно състояние на шефа на БНТ

 • Четвъртък, 19 Април 2018 09:08
  Наглост! Лекар, хванат с белязани пари, гази по плажните ивици с луксозен джип

  Задържаният с подкупи коремен хирург д-р Николай Цолов от МБАЛ "Св. Анна" във Варна обърка плажната ивица с асфалтов път. Лекарят спокойно кара джипа по плажовете и паркира без никой да нарушава спокойствието му.

  Припомняме, че през 2002 г. докторът посрещна решението на съда да остане в ареста със сълзи на очи. 51-годишният тогава завеждащ Втора хирургия в болницата "Света Анна" бе хванат на 4-ти януари по обед, след като е взел подкуп от 150 лв.

  Престоят му в следствения арест бе удължен с прокурорско постановление до 72 часа, а по-рано съдът потвърди ареста му. Лекарят бе обвинен по чл. 302 от НК - за подкуп чрез изнудване и злоупотреба със служебното положение. Рушветът бе поискан от близки на пациентката Радка Станчева, оперирана от жлъчка. Според дъщеря й Румяна Митева докторът най-напред поискал 300 лв. Белязаните банкноти от 150-те лева били оставени на бюрото в кабинета му.

  Сигналът за поредното нарушение на лекаря обиколи социалните мрежи. Във фейсбук групата "За морската" потребител е качил снимка и е коментирал: "Да ви представим д-р Цолов от Окръжна болница е. Хващан неведнъж с подкупи искани от пациенти,но не е уволнен и си работи още там. Даже си има и медицински център в съседния блок до "Дома на тапета". Обича да кара по пясъка. Приятел с трибуквените. Здравейте, д-р Цолов от Окръжна болница. Може ли да не се правите на М У Т Р А!!! На плаж се ходи с хавлия, и по джапанки".

Оставете коментар