Събота, 26 Май 2018
Вторник, 24 Април 2018 14:46

Опердашиха Динко с АТВ-то от Ямбол в Боровец

Господин Вълев беше натупан, след като се опита да проповядва патриотизъм на самоковци

Ямболският псевдо граничар Господин Вълев, по-известен като Динко с АТВ-то от Ямбол, беше яко опердашен в курорта Боровец миналата седмица. До лютата свада се стигна, след като героят със свинските опашки реши да проповядва родолюбие на самоковци. Номерът му обаче не мина и постар "картофен обичай" беше направен на пюре. Динко е жив и здрав, но само намесата на други посетители го е спасила от по-големи "щети". Господин Вълев стана известен с това, че мачкаше и арестуваше бежанци по границата с Турция със свински опашки. След това влезе в реалити предавания като "Фермата" и "Биг Брадър", където подчерта просташкия си манталитет и показа нагледно какво е казал Христо Ботев в стихотворението си "Патриот", както и днешната представа на голяма част от българите за родолюбие. 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 24 Април 2018 14:46
  Гневна тълпа преби кмета на Солун

  Кметът на Солун Янис Бутарис беше нападнат и бит от гневна тълпа. Охраната му проспа инцидента и се намеси твърде късно, докато народът налагаше градоначалникиа. Това се случи на церемония, отбелязваща геноцида над понтите – гръцко население в Мала Азия,което е било тероризирано от Младотурците, а след това принудено да се изсели на север на територии на бившия СССР и Турция.

  Първоначално кметът бе освиркан и обиждан заради негови изявления относно Турция, а също така и за понтите. След като страстите се усилили, му било препоръчано да напусне. той обаче не си тръгнал и бил нападнат от тълпата.

 • Вторник, 24 Април 2018 14:46
  Възмутени свидетели: Беновска и дъщеря ѝ скочиха на бой в столична болница (Снимки)

  Възмутена дама пусна снимки и разказа как днес журналистката Илиана Беновска днес е "изпреварила" десетина души с деца пред кабинет за "Уши, нос и гърло" в столична болница. След като решила да я снима, заедно с дъщеря си започнали да я нападат, а щерката дори ритнала в слабините съпруга ѝ.

  "Няма такава държава!!! В болница ИСУЛ, пред кабинет УНГ, известната "VIP" персона Беновска с прекрасната ѝ щерка решават, че могат да предредят 10 чакащи с деца, които се редят от по 4 часа буквално и най-нагло да предредят всички. Излизайки от кабинета, реших да ги щракна с телефона, за да попитам дали си носи ябълка за себе си. Последва душене от нейна страна, а щерката започна да ми дърпа телефона... Съответно моят мъж опитвайки се да ме опази отнесе ритник в слабините от въпросната щерка.. За справка, всички хора които бяха там...", написа във Фейсбука си Пепа Лакова. Вижте снимките, които публикува в социалната мрежа от срамния скандал в лечебното заведение!

  Останалите пациенти изчакаха ВИП персоните пред кабинета

   

 • Вторник, 24 Април 2018 14:46
  Илияна Йотова: Без да се знае български език, не трябва да даваме гражданство!

  Вицепрезидентът Илияна Йотова смята, че познаването на българския език трябва да стане задължителен критерий за придобиване на българско гражданство. Трябва да има ясни и точни критерии, за да няма съмнения, че се издават български паспорти на хора, които нямат нищо общо с нашата страна. Крайно време е един от задължителните, ако не и първи критерий да бъде познаването на българския език, заяви вицепрезидентът пред журналисти в Каварна. Йотова допълни, че познаването на езика сега не е задължително условие и според нея това е абсолютно недопустимо.

  Вицепрезидентът каза, че се надява парламентът да направи промени в Закона за българското гражданство, Закона за българите в чужбина и Закона за пребиваване на чужденците в България, които са "кърпени" през годините и в тях има текстове, които си противоречат. Цялото това законодателство има нужда да бъде огледано изцяло не толкова за да се улесни процедурата по придобиване на българско гражданство, колкото тя да се направи по-прозрачна, поясни Йотова и добави, че предлага помощта на президентската институция, когато се подготвят тези промени. По думите й след признаването на българското малцинство в Албания, което е безспорен успех за България, са зачестили и молбите на албански граждани за придобиване на българско гражданство. Илияна Йотова поздрави участниците в 15-ото издание на общобългарския фолклорен събор "С България в сърцето", който вдигна завеса днес в Каварна.

Оставете коментар