Сряда, 20 Февруари 2019
Сряда, 02 Май 2018 11:46

Военният министър оправи футбола: За юбилея на ЦСКА ще летят между 1 и 2 хеликоптера, ще помоля МВР да се погрижи за Левски

Военният министър Красимир Каракачанов се погрижи за футболното първенство. След като пусна авиацията за юбилея на ЦСКА, обеща да говори с колегата си от МВР Валентин Радев, ако са министри през 2019 г., да се погрижи за 105-тата годишнина на "сините". "Не мога да издребнявам. Левскар съм, но ЦСКА 50 години е бил отбор към армията. Ще пуснем между 1 и 2 хеликоптера. Всичко ще ни струва между 1500 и 2000 лева", обясни вицепремиерът. Председателят на ВМРО скастри феновете на Левски, които го попитаха защо не пусне авиация и за 75-годишнината от раждането на Гунди над "Герена". Той допълни, че червеният тим е бил 50 години към армията и припомни, че дори го пише в абревиатурата на тима.

Той допълни, че армията е в готовност да изпрати хеликоптер или със самолет, който да прибере болната ни от рак сънародничка Теди от Турция. Припомняме, че тя се подлъга по шамани и отиде да се лекува чак в Бразилия. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46
  Управляващата коалиция е сплотена. Каракачанов: Ще изпълним мандата! Цветанов: Имаме възможност за 10% ръст на доходите следващата година!

  Хубаво е, че ГЕРБ нямаме авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова, заяви Цветанов.

  Управляващата коалиция е сплотена и решена да довърши мандата. Това се разбра от продължилото само час заседание на коалиционния съвет при премиера Бойко Борисов. Борисов обяви свикването му в понеделник след извънредното заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, на която се разбра, че настъпва обрат в позицията на управляващите по Изборния кодекс - преференцията ще остане такава, каквато е, а ЦИК ще бъде сменена.

  След разговора при премиера Бойко Борисов пред медиите застанаха зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и шефът на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

  Цветанов коментира бойкота на БСП, като отбеляза: "Не зная дали БСП ще участва въобще в парламентарните избори. Аз съм провел разговор и с ДПС, и с БС. Това е част от политическата култура. Ще продължа да водя разговори и с ДПС, и с БСП!"

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46
  Прекланяме се пред подвига на Васил Левски

  Възпоменателни прояви за отбелязването на 146-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата ще има днес в цялата страна.

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46

Оставете коментар