Неделя, 16 Декември 2018
Сряда, 02 Май 2018 11:46

Военният министър оправи футбола: За юбилея на ЦСКА ще летят между 1 и 2 хеликоптера, ще помоля МВР да се погрижи за Левски

Военният министър Красимир Каракачанов се погрижи за футболното първенство. След като пусна авиацията за юбилея на ЦСКА, обеща да говори с колегата си от МВР Валентин Радев, ако са министри през 2019 г., да се погрижи за 105-тата годишнина на "сините". "Не мога да издребнявам. Левскар съм, но ЦСКА 50 години е бил отбор към армията. Ще пуснем между 1 и 2 хеликоптера. Всичко ще ни струва между 1500 и 2000 лева", обясни вицепремиерът. Председателят на ВМРО скастри феновете на Левски, които го попитаха защо не пусне авиация и за 75-годишнината от раждането на Гунди над "Герена". Той допълни, че червеният тим е бил 50 години към армията и припомни, че дори го пише в абревиатурата на тима.

Той допълни, че армията е в готовност да изпрати хеликоптер или със самолет, който да прибере болната ни от рак сънародничка Теди от Турция. Припомняме, че тя се подлъга по шамани и отиде да се лекува чак в Бразилия. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46
  Самолет, с който е пътувал Красимир Каракачанов, кацна аварийно във Виена

  Причината за принудителното кацане е било спукано предно стъкло на пилотската кабина

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46
  Прокуратурата повдига обвинение на Каракачанов до дни - заради търговията с български паспорти и за доставката на храна в армията

  Две са разследванията срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов, които към този момент провежда Главна прокуратура. Едното е за търговията с българско гражданство, а другото - за хранителните доставки в армията без обществени поръчки.

  Първото е в по-напреднала фаза заради натиска от партньорските натовски служби, съобщава Вnews, позовавайки се на свои достоверни източници, които разкриват, че бившият шеф на ДАБЧ Петър Хараламбиев, известен и като “бате Харо”, който е основен обвиняем, е проговорил пред следствието и е накиснал шефа си като бос на организираната престъпна група.

  По това тежко обвинение вицепремиерът е заплашен от тежка присъда, а именно затвор до 20 години. По второто разследване Каракачанов също може да очаква двадесет годишна присъда за корупция в особено големи размери, заявиха експерти.

  Към далаверите с храненето на войската прокурорите са открили и дело за същата далавера, само че в затворите.

 • Сряда, 02 Май 2018 11:46
  Правителството да задраска думата "срам" от българския език с постановление!

  Боже, господи. Спряха да хранят войниците, понеже се скараха чия фирма - на Патриотите или на ГЕРБ - да вземе поръчката за храната и да крадне от нея! 

  Съдът решил, че не може да се държи гладна войската, обаче Каракачанов по BTV вика: аз съм министър и аз решавам!

  Правителството си трае, все едно, че това е най-нормалното нещо в света.

  Поне да задраска думата "срам" от българския език с постановление.

  В България явно вече няма нужда от нея.

  Анна Заркова, фейсбук

Оставете коментар