Неделя, 16 Юни 2019
Сряда, 02 Май 2018 11:46

Военният министър оправи футбола: За юбилея на ЦСКА ще летят между 1 и 2 хеликоптера, ще помоля МВР да се погрижи за Левски

Военният министър Красимир Каракачанов се погрижи за футболното първенство. След като пусна авиацията за юбилея на ЦСКА, обеща да говори с колегата си от МВР Валентин Радев, ако са министри през 2019 г., да се погрижи за 105-тата годишнина на "сините". "Не мога да издребнявам. Левскар съм, но ЦСКА 50 години е бил отбор към армията. Ще пуснем между 1 и 2 хеликоптера. Всичко ще ни струва между 1500 и 2000 лева", обясни вицепремиерът. Председателят на ВМРО скастри феновете на Левски, които го попитаха защо не пусне авиация и за 75-годишнината от раждането на Гунди над "Герена". Той допълни, че червеният тим е бил 50 години към армията и припомни, че дори го пише в абревиатурата на тима.

Той допълни, че армията е в готовност да изпрати хеликоптер или със самолет, който да прибере болната ни от рак сънародничка Теди от Турция. Припомняме, че тя се подлъга по шамани и отиде да се лекува чак в Бразилия. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар