Неделя, 16 Декември 2018
Вторник, 05 Юни 2018 13:50

ЦСКА плаща милион евро за африкански супер бързак! Ето как Ганчев осигури сделката

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е осигурил невероятен талант от Нигерия. Става въпрос за 19-годишен играч, който има страхотни физически качества. Той е бил развиван в частна футболна школа в африканската държава. Младежът бяга 100 метра за 10,6 секунди.

Това е страхотна скорост за футболист, която ще му позволи да надбягва защитниците без проблем.

Въпросният талант играе като лек нападател, или дясно крило. Пробван е и на върха на атаката. Откупната му цена е била 1 милион евро, които Ганчев ще плати. Нигерийската школа ще си запази 25 процента от трансферните права, съобщава 7dnifutbol.bg.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 05 Юни 2018 13:50
  Кой назначава и поддържа футболни съдии като Чинков и Йорданов?!

  Безобразията на двамата достигнаха чудовищни размери

 • Вторник, 05 Юни 2018 13:50
  България, Гърция, Сърбия и Румъния ще кандидатстват за домакини на Световното по футбол 2030

  През 2030 г. България, Гърция, Сърбия и Румъния ще се кандидатстват за домакини на Световното първенство по футбол. Това каза премиерът Бойко Борисов на пресконференция след четиристранна среща във Варна на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия.

  Идеята е дал гръцкият премиер Алексис Ципрас при днешната сбирка на Балканската четворка в резиденция „Евксиноград“. Общата балканска кандидатура е била приета изключително добре от Бойко Борисов и Александър Вучич.

  „Така чрез спорта сътрудничеството между четирите държави ще се задълбочи още повече. Заради това ще поискаме домакинството на такова голямо спортно събитие“, обясни Ципрас на пресконференцията. Първоначално пред журналистите гръцкият премиер не каза за какво голямо спортно събитие говори – световно първенство или пък олимпиада. Един през друг обаче Александър Вучич и Бойко Борисов го помолиха да уточни, че кандидатурата ще е за Световното първенство по футбол през 2030 г.

 • Вторник, 05 Юни 2018 13:50
  Гриша Ганчев към Домусчиев на латински: Alea iacta est!

  Чрез сайта на ЦСКА собственикът Гриша Ганчев отговори на Кирил Домусчиев и Ангел Петричев чрез философски сентенции на латински език.

  Ето и декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

  "С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

  Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

  ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

  Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

  Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

  Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam*  на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

  Alea iacta est!**

  Гриша Ганчев"

  Конфликтът между Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев ескалира до публични обвинения чрез намеци, че собственикът на "Лудогорец" и председател на КРИБ се занимава с производство на каптагон и амфетамини. В телевизионно интервю Гриша Ганчев обвини "Лудогорец", че работи със съдиите и покани прокурори и ДАНС „да заповядат във футбола и да видят за какво става въпрос”.

  След това Кирил Домусчиев отговори, че отборът му е изряден и контраатакува Ганчев, като написа във Фейсбук: "Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!"

  Днес дойде и отговорът на Гриша Ганчев на латински: "Alea iacta est!".

  *За бъдеща (вечна) памет; за дълга (вечна) памет.

  **Жребият (зарът) е хвърлен!

Оставете коментар