Четвъртък, 23 Май 2019
Неделя, 24 Юни 2018 07:41

Инвалид попиля Десислава Атанасова: Вади лист и химикалка и смятай как да си изхарча пенсията от 138 лева! (Видео)

"Искам да вземеш един лист и химикалка и да ми кажеш как да изхарча тези 138 лева пенсия? Как си с математиката? С усвояването сте добре! Целите банди на тиквата. Не ви ли е срам да се храните от болните деца и от нещастието на хората? Я се погледнете, с обувки за два бона!". Така мъж с един крак, на когото му е писнало, спря пред задния вход на парламента депутатката от ГЕРБ и бивш здравен министър Десислава Атанасова. 

 

"Чантата ти е 1 000 лева. Дрехите ти са за 3 бона. Аз съм шивач и знам колко струва всичко. Как не ви е срам. Хората искат да ви бият. ела да се качим в тролея!". След като Десислава Атанасова не можа да отговори как се живее с 138 лева на месец, си тръгна и се оплака на Менда Стоянова на паркинга. Преди това тя посъветва мъжа да не пуши цигари. Срещата, която взриви социалните мрежи, беше записана от Сашо Диков. 

Вижте видеото от разговора

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 24 Юни 2018 07:41
  Главният прокурор нареди проверка на твърдения за надплатени партийни субсидии за 6,5 млн. лв.

  Прокуратурата ще проверява партийните субсидии за 2018 година. По разпореждане на главния поркурор Сотир Цацаров Върховната административна прокуратура ще установява дали са платени 6,5 милиона лв. повече на партиите, съобщи БНР.

  Информацията за надплатените милиони, на партиите, имащи право да получават пари от бюджета,  дойде от екипа на „Шоуто на Слави“. Оттам са изчислили, че вместо по 11 лева на действителен глас, подаден за тях, както казва Законът за политическите партии, влезлите в парламента плюс тези, спечелили над 1% от действителните гласове на последните парламентарни избори, са взели по 13,23 лева.

  Така се получавало, защото към реалните гласове за всяка партия към общата субсидия са били добавени и гласовете за партиите, които са под границата от 1%,  гласовете за независимите кандидати за депутати, и на онези,  гласували с опцията „Не подкрепям никого“.

 • Неделя, 24 Юни 2018 07:41
  Дариткова: Решени сме да довършим мандата, какъвто и да е резултатът от вота!

  Депутатите започват работа след ваканцията, гледат разширяване на понятието "неизбежна самоотбрана"

 • Неделя, 24 Юни 2018 07:41
  Депутатите ще "ваканцуват" 12 дни

  Те ще подновят работа чак на 8 май

Оставете коментар