Събота, 15 Декември 2018
Сряда, 01 Август 2018 15:35

Мазерати лъсна в наше консулство в Италия

Мазерати и спортен Мерцедес лъснаха в двора на консулството ни в италианския град Болоня. Сградата е в най-скъпата част на центъра, зад голямата катедрала на главния площод. В непосредствено съседство има френско бистро, а на две крачки са най-скъпите магазини на Болоня, разказва "19 минути".

Галерия Кавур, където Луи Вюитон, Гучи, Прада, Булгари, Армани и други високи брандове събират местните богаташи. Правителството Борисов 2 назначи точно преди 3 години Франко Кастелини за почетен консул на България в Италия със седалище в Болоня и консулски окръг, обхващащ територията на регион Емилия-Романя. Той замени на този пост Джовани Фаджоли, чиято екзекватура приключи през 2013 г. и беше базиран в Парма.

На половин час с влак от Болоня - във Флоренция, има още един почетен консул. В съседния на Емилия - Ромяна от другата й страна регион - Венето, също сме ощастливени с консулство. Както имаме и в Милано - столицата на Ломбардия - друг от комшийските региони на болонския. Досега е известно, че консулът проведе бизнесфорум малко след назначаването си, който обаче тогава не бе уважен от бившия ресорен министър Божидар Лукарския. Почетното консулство дава на уредилия се с него доста привилегии, освен данъчни, също така и неприкосновеност на него, дома и офиса му, на автомобилите и цялата му собственост, което значи невъзможност за арести, данъчни и други проверки, което в страна като Италия е огромен бонус.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 01 Август 2018 15:35
  Работи ли Истанбулската конвенция в Италия? Това ли искате за нашите майки и сестри?!

  Имигранти упоиха и изнасилиха до смърт 16-годишно момиче в Италия По този повод евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки излезе с остър коментар във Фейсбук по повод ужасното престъпление.

  Публикуваме пълния текст на Ангел Джамбазки: 

  Имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в следствие на което жертвата е починала. Трима от нападателите са задържани, а четвърти се издирва. 

  Цитат от новините на Нова телевизия: 

  „Случаят подсили антиимигрантските настроения на Апенините и предизвика наказателни акции от страна на гражданите. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло разрешение за временен престой като търсещи убежище имигранти. 

  Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше намерено в изоставена сграда в квартала „Сан Лоренцо”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на наркотици. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12-часова агония. 

  Виновните за смъртта на момичето са контролирали продажбата на наркотици в зоната и са избягали от имигрантски центрове. 

  „Обещавам на почтените граждани в квартала, че ще ударим с твърда ръка срещу тези червеи, дилърите на наркотици, рекета и проституцията. Няма да бъде отмъщение, а правосъдие. Изнасилване от хора, злоупотребили с домакинството на нашата страна, е двойно престъпление. Ще пуснем допълнителни сили на реда и няма да се съобразявам с предупреждения от Брюксел как да се опазваме”, заяви вътрешният министър Матео Салвини.“

  И така.

  Четирима имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат, упояват, изнасилват групово шестнадесетгодишно момиче. То умира след 12 часа агония.

  Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е анархия и управляват дилъри и гангстери-имигранти.

  Добре ли е? Либерално ли ви е?

  Работи ли Истанбулската конвенция в Италия?

  Раздават ли я на „клетите бежанци“ да си четат, докато продават наркотици? 

  Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се спират с конвенции, а с кастрация?

  Разбира се, че разбирате, но грантовете от чичко Диорд получавате за нещо съвсем различно. За да пропагандирате еднополовите бракове, третия, шестия и прочее пол и останалите ви джендър простотии. Затова и продължавате с пропагандата на тези извращения. 

  „Добре дошли“? „Ще се справим“? „Майки с деца от Сирия“? 

  Стига глупости.

  Ето това ни натрапват „приятелите на бежанците“. Това е резултатът от тяхната политика на отворени врати. Това е резултатът и не може да бъде друг. Няма да бъде друг. Благодарете на Меркел, на Макрон, който се снима с голи гангстери, които му навират средните си пръсти в лицето. Благодарете на всички розови ненормалници, либерални фашисти и джендър-активисти, които подкрепят имигрантското нашествие. Които организират канали за трафик на тези дегенерати от Либия до италианския бряг. 

  Организации като "Отворено общество", Български хелзинкски комитет, "Америка за България" за това работят.

  Всичките служители на плана на Сорос за „отваряне“ на обществата и заливането на Европа с тези ядрени физици и виртуози на пияното.

  Едни и същи служители на тези НПО на Сорос се месят и в политиката с прословутите си розови проекти, обединени днес под името „ДеБа“, носещо им заветните 2.96 %.

  Провал. Провал и лъжа. И нова ужасна смърт. 

  Това ли искаме за нашите майки, съпруги и сестри? Аз не.

  Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не. 

  Решението е едно.

  Вече заловените извършители на такива чудовищни престъпления – кастрация, доживотен затвор без замяна. И това, само защото нямаме смелостта да си признаем, че единственото справедливо възмездие за причиняването на такава ужасна смърт, е само и единствено смърт.

  Уви, живеем в лигаво време, в което могат спокойно да биват само имигранти и дегенерати.

  Но все си мисля, че идва и вятърът на промяната. 

  Останалите имигранти незабавно вън. Всички. Всички до един. Никакви центрове, никакви квоти, никакво разселване. Никакви пътища за легална миграция.

  Обратно от където са дошли. 

  За България това означава да затворим всички центрове, да репатрираме всички намиращи се в тях, да не пускаме нито един сомалиец, суданец, нигериец, който се прави на сирийска майка.

  Не е лошо покрай тях да изпратим и розовите джендър активисти и културни марксисти. Убеден съм, че местните либерални демократи в Сомалия и Чад ще ги посрещнат топло. С разтворени обятия и челюсти.

  Кой каквото търси, намира.

  Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки излезе с остър коментар във Фейсбук  по повод ужасното престъпление в Италия, извършено от мигранти, които упоиха и изнасилиха до смърт 16-годишно момиче. 

  Публикуваме пълния текст на Джамбазки: 

  Имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в следствие на което жертвата е починала. Трима от нападателите са задържани, а четвърти се издирва. 
  Цитат, от новините на Нова телевизия“: 
  „Случаят подсили антиимигрантските настроения на Апенините и предизвика наказателни акции от страна на гражданите. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло разрешение за временен престой като търсещи убежище имигранти. 
  Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше намерено в изоставена сграда в квартала „Сан Лоренцо”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на наркотици. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12 часова агония. 
  Виновните за смъртта на момичето са контролирали продажбата на наркотици в зоната и са избягали от имигрантски центрове. 
  „Обещавам на почтените граждани в квартала, че ще ударим с твърда ръка срещу тези червеи, дилърите на наркотици, рекета и проституцията. Няма да бъде отмъщение, а правосъдие. Изнасилване от хора, злоупотребили с домакинството на нашата страна, е двойно престъпление. Ще пуснем допълнителни сили на реда и няма да се съобразявам с предупреждения от Брюксел как да се опазваме”, заяви вътрешният министър Матео Салвини.“ 
  И така. Четирима, имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат, упояват, изнасилват групово шестнадесетгодишно момиче. То умира след 12 часа агония. Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е анархия и управляват дилъри и гангстери-имигранти. Добре ли е? Либерално ли ви е? Работи ли Истанбулската конвенция в Италия? Раздават ли я на „клетите бежанци“ да си четат, докато продават наркотици? 
  Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се спират с конвенции, а с кастрация? Разбира се, че разбирате, но грантовете от чичко Диорд получавате за нещо съвсем различно. За да пропагандирате еднополовите бракове, третия, шестия и прочее пол и останалите ви джендър простотии. Затова и продължавате с пропагандата на тези извращения. 
  „Добре дошли“? „Ще се справим“? „Майки се деца от Сирия“? 
  Стига глупости. Ето това ни натрапват „приятелите на бежанците“. Това е резултатът от тяхната политика на отворени врати. Това е резултатът и не може да бъде друг. Няма да бъде друг. Благодарете на Меркел, на Макрон, който се снима с голи гангстери, които му навират средните си пръсти в лицето, благодарете на всички розови ненормалници, либерални фашисти и джендър-активисти, които подкрепят имигрантското нашествие. Които организират канали за трафик на тези дегенерати от Либия до италианския бряг. 
  Организации, като Отворено общество, Български хелзинкски комитет, Америка за България за това работят. Всичките служители на плана на Сорос за „отваряне“ на обществата и заливането на Европа с тези ядрени физици и виртуози на пияното. Едни и същи служители на тези НПО на Сорос се месят и в политиката с прословутите си розови проекти, обединени днес под името „ДеБа“ , носещо им заветните 2.96 %. Провал. Провал и лъжа. И нова ужасна смърт. 
  Това ли искаме за нашите майки, съпруги и сестри? Аз не. Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не. 
  Решението е едно. Вече заловените извършители на такива чудовищни престъпления – кастрация, доживотен затвор без замяна. И това, само защото нямаме смелостта да си признаем, че единственото справедливо възмездие за причиняването на такава ужасна смърт, е само и единствено смърт. Уви, живеем в лигаво време, в което могат спокойно да биват само имигранти и дегенерати. Но все си мисля, че идва и вятъра на промяната. 
  Останалите имигранти незабавно вън. Всички. Всички до един. Никакви центрове, никакви квоти, никакво разселване. Никакви пътища за легална миграция. Обратно от където са дошли. 
  За България това означава да затворим всички центрове, да репатрираме всички намиращи се в тях, да не пускаме нито един сомалиец, суданец, нигериец, който се прави на сирийска майка. Не е лошо покрай тях да изпратим и розовите джендър активисти и културни марксисти. Убеден съм, че местните либерални демократи в Сомалия и Чад ще ги посрещнат топло. С разтворени обятия и челюсти. Кой каквото търси намира.

   

   

 • Сряда, 01 Август 2018 15:35
  Италия заплаши да затвори летища, ако Германия депортира мигранти

  Германската агенция за бежанците подготвя връщането с чартърни полети на мигранти в Италия – страната, където те първоначално са били регистрирани

  Италия заплаши да затвори летищата си на фона на информации, че южната германска провинция Бавария подготвя мащабна депортация на мигранти към Ботуша, съобщава Нова телевизия.

  "Ако някой в Берлин или Брюксел планира да ни "подхвърли" десетки мигранти с неоторизирани чартърни полети, трябва да е наясно, че никое летище няма да е на разположение. Затваряме летищата така, както вече затворихме и пристанищата", заяви италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини в неделя.

  "Всекидневникът "Ла република" писа, че Германската агенция за бежанците е разпратила "десетки писма" до мигранти, с които ги предупреждава, че се подготвя връщането им в Италия - страната, където те първоначално са били регистрирани, вероятно с чартърни полети. Твърди се дори, че първият такъв полет бил насрочен за 9 октомври.

  Двете държави преговарят за двустранна сделка за мигрантите. Германия ще връща в Италия хора, които са потърсили убежище първо на италианска земя. А за всеки приет обратно, Рим ще изпраща в Германия по един имигрант, на когото вече е разрешено да остане в Европа.

  Въпреки че германците обявиха сделката за сключена, Италия твърди, че не е така. Рим иска още отстъпки, като нов договор за бежанците на мястото на Дъблинското споразумение и промяна на начина на работа на патрулиращите кораби в Средиземно море.

  Часове след закана на Салвини Германия отрече да готви депортиране на мигранти към Ботуша.

 • Сряда, 01 Август 2018 15:35
  В Италия измислиха парти за Валери Симеонов, вицепремиерът "краде" идеята

  В италианското курортно градче Монтекатини намериха начин как да не бъдат глобени на купон, ако имат вицепремиер като Валери Симеонов. Младежите сложиха слушалки и си спретнаха т. нар. "тихо парти", което изглежда, меко казано, нелепо - хора танцуват и пеят. Сценката прилича като сцена от филм за психиатрична клиника. 

  Идеята обаче е свежа за вицепремиера Валери Симеонов, който не се е сетил да приложи "гениалния" метод за купони по родното Черноморие. Има само един недостатък. На видеото се чува, че част от по-непослушните купонджии си припяват. За целта Симеонов обаче може да реши и този проблем и да доусъвършенства метода на тихите забави. Едва ли може да се случи кой знае какво на младежите, ако им залепят устите за 2-3 часа, за да има мир и тишина. Дори може да им се вържат и ръцете, за да не се изкушат да пляскат и да нарушат правилата! 

  Вижте как се забавляват на тихо в Италия 

Оставете коментар