Неделя, 16 Декември 2018
Сряда, 10 Октомври 2018 07:35

Убиецът на Виктория е заловен, направил е самопризнания

Убийството на Виктория Маринова е разкрито. Убиецът е заловен и вече е направил самопризнания. Той е българин, а не чуждестранен гражданин или ром, както беше съобщено от някои медии по-рано.

Както съобщи BIG5.bg, полицията разполага със свидетел на убийството, който е бил разпитан късно вчера. Показанията са спомогнали да се разкрие местонахождението на убиеца. В неговия дом са открити вещи, свързани с убийството – мобилен телефон и портфейла на Виктория Маринова.

Днес в 9 часа в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов ще направят изявления и ще дадат повече подробности по темата.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 10 Октомври 2018 07:35
  Злото е нашата памет

  Бруталното убийство на самотната възрастна жена на Никулден е нашето истинско лице

 • Сряда, 10 Октомври 2018 07:35
  Убиха по брутален начин 70-годишна жена в Бяла Черква

  Извършителят е задържан за 72 часа. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години

 • Сряда, 10 Октомври 2018 07:35
  Обвиненият за убийството на Виктория Маринова отива в психиатрично отделение

  Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на телевизионната водеща Виктория Маринова, ще бъде настанен за изследване за срок от 30 дни в психиатричното отделение на болницата за лечение на лишени от свобода към затвора в Ловеч. Това определи днес Окръжният съд в Русе, като искането бе отправено от Окръжната прокуратура, съобщи Нова телевизия.

  Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев обясни, че по всяко едно дело се назначават съдебно-психиатрични експертизи, които дават становище за вменяемостта на обвиняемите лица. "Това дело не е изключение и по него също сме назначили такава експертиза", каза Георгиев.

Оставете коментар