Понеделник, 22 Април 2019
Петък, 12 Октомври 2018 11:03

Северин отрича изнасилване, скоро ще го екстрадират

Върховният районен съд в германския град Целе съобщи, че мъжът заподозрян в изнасилването и убийството на българския телевизионен журналист Виктория Маринова, ще бъде екстрадиран в България през следващите дни.

„Екстрадицията на обвинения може да се очаква скоро“, обявиха от съда в изявление. В него се добавя, че заподозреният е заявил по време на разпита, „че не е искал да убие жертвата и отрича да я е изнасилил“, съобщава Франс прес.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 12 Октомври 2018 11:03
  Президентът Румен Радев: България има капацитет да привлече стратегическа германска инвестиция

  Ще открие ли „Фолксваген“ завод у нас?

  Моделът на българо-германско икономическо сътрудничество е успешен и България има капацитет да привлече стратегическа инвестиция от Германия. Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти, след като заедно с федералния президент на Германия Франк-Валтер Щайнмайер посети производствената база на дружеството Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД в Радиново, основано през 1999 г. Двамата държавни глави разгледаха и учебния център на завода, където разговаряха със служители.

  Българският президент посочи, че за да успеем да привлечем такава стратегическа инвестиция у нас, България трябва да убеди германското държавно ръководство и общественост, че имаме потенциал и можем да се справим. „Точно по тази причина предложих на германския президент с представители на германските медии да дойдат тук, в „Либхер“, да видят, че моделът на българо-германско икономическо работи и дава резултати“, посочи президентът Радев.

 • Петък, 12 Октомври 2018 11:03
  Германия подкрепя завод на „Фолксваген“ в България

  Румен Радев подчерта пред Франк-Валтер Щайнмайер готовността на страната ни да подкрепи германска стратегическа инвестиция в българската икономика

 • Петък, 12 Октомври 2018 11:03
  Командосите, убили журналиста Джамал Хашоги, били обучавани в САЩ

  Саудитска Арабия отричаше, но после призна за операция, извършена от лица, които са били "извън контрол"

Оставете коментар