Понеделник, 22 Април 2019
Петък, 23 Ноември 2018 11:52

Четат книги на тиквите и премиера пред Министерски съвет

"Да почетем вместо премиера" е озаглавено протичащото в момента събитие пред сградата на министерския съвет, чиято цел е да образова премиера. Инициативата е вдъхновена от кабинета на министър-председателя, където на полиците вместо книги са наредени снимки.

Поканени са всички български граждани, като със себе си трябва да носят книга, а по желание и тиква, съобщават организаторите.

Ето какво гласи техният афиш:

Арман Бабикян 
Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов

Ви канят на протестно-образователно чтение пред Министерски съвет на 23.11.2018г., петък от 10.30ч. (събитието ще се повтори и в 16 ч.)

Облечете се добре и си носете си книга, все едно каква.

Премиерът не ги е чел.

Доколкото сме в месеца на тиквите, можете да носите/вземете с себе си тиква в всякакъв вид, форма и приготовление.

Проф. Минеков ще проведе мастър клас по скулптора от тикви, докато ние им четем…

На тиквите и на премиера.

След което ще му ги оставим… тиквите, не книгите, за да си ги подреди между снимките.

п.с. Въпросното мероприятие е израз на всеобщото намерение да се освободим от присъствието на всякакви тикви и тиквеници в Народното събрание, Министерски съвет и прочие.

Ще приемем с вълнение оставката на всички еднокнижни негови съмишленици и съпътстващи го театрални патриоти.

С ясното съзнание за един напълно негоден парламент и откраднатата демокрация.

подпис: БабХаМин

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 23 Ноември 2018 11:52
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Петък, 23 Ноември 2018 11:52
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

 • Петък, 23 Ноември 2018 11:52
  Президентът Радев: Не колекционирам и не заменям апартаменти

  Обхватът на "Апартаментгейт" надхвърля обикновените имотни сделки и рефлектира пряко върху доверието в политическата класа и институциите, уронва държавността и името на България навън, коментира президентът Румен Радев в интервю за „Панорама“ на БНТ

Оставете коментар