Петък, 22 Февруари 2019
Сряда, 05 Декември 2018 11:08

Информационна среща по проект „Доставка и въвеждане в експлоатация на енергоефективно оборудване“

Прессъобщение 

П О К А Н А oт

„АТМИКС БЕТОН“ ЕООД

за участие в информационна среща по проект

„Доставка и въвеждане в експлоатация на енергоефективно оборудване“
 
На 19.11.2018 г. от 11.30 часа в заседателната зала на „Атмикс Бетон“ ЕООД

на адрес: гр. София, р-н Лозенец, ж.к. Южен парк, ул. Атанасий Велики, бл.110, партер

ще се проведе информационен ден във връзка с изпълнението на договор № BG16RFOP002-3.001-0112-С01 с бенефициент „Атмикс Бетон“ ЕООД по проект „Доставка и въвеждане в експлоатация на енергоефективно оборудване“

по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-3.001 „Енергийна ефективност за малките и средните предприятия” от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 05 Декември 2018 11:08
  България ще строи отклонение от "Турски поток"

  Големите язовири са в много добро техническо състояние, увери Теменужка Петкова

 • Сряда, 05 Декември 2018 11:08
  Борисов: Заводи никнат като гъби около магистралите

  Премиерът Бойко Борисов на Годишната среща на бизнеса с правителството:

 • Сряда, 05 Декември 2018 11:08
  Елена Йончева ще разкрие факти за корупция на министър и заместник-министър в областта на енергетиката

  Журналистката и депутат от БСП нарече обвиненията срещу нея „абсурдни“, а репресията срещу нея – „бандитска разправа“. Обжалва паричната гаранция от 20 хил. лв.

  „В момента обжалваме наложената ми парична гаранция. Срещу мен се води бандитска разправа от хора на ГЕРБ“, заяви Елена Йончева в ефира на Нова ТВ. "Аз осъдих не само премиера, осъдих и цялата партия ГЕРБ за клевета", поясни Йончева и предположи, че това е причина за активиране на атаката срещу нея.

  Тя е обвинена в пране на пари. Според обвинението сумата от 645 хил. лв. е получена във фирма, достъп до средствата, на която е имала Йончева. Фирмата е създадена от фирма на обвиняемата и друга офшорна компания. Журналистката уточни, че юристи от ТВ7 са й предложили да сключи договор с тази фирма, затова логично е да предположа, че това е фирма на ТВ7.

  „Това са средства, отпуснати за закупуване на техника и за снимане на поредица от документални филми. Техниката е закупена по банков път, със съответните фактури, плащани са ДДС. Става дума за камери, за звукова техника, за техника за директни включвания, за сателитни телефони, за монтажна апаратна и са направени поредица от документални филми”, обясни тя.

Оставете коментар