Понеделник, 06 Април 2020

Сряда, 28 Август 2019 13:30

Арестуваха за рекет шефа на БАБХ в Бургас

Арестуваха шефа на Агенцията по храните в Бургас заради рекет и изнудване.

По информация на Нова телевизия става въпрос за акция на ГДБОП.

Д-р Георги Митев е бил задържан във вторник. Не е ясно дали ареста е свързан със свинската чума и пострадалите стопанства.

От самата агенция отказаха коментар. Инспекторите там не знаят какво точно се е случило. Телефонът на Митев е изключен, а пред агенцията има жандармерия.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Петима души са задържани до момента. Акцията е заради разследване за корупционни действия в Областната дирекция по безопасност на храните.

Обиските и претърсванията продължават и в момента. Сградата се пази от жандармерия и външни лица не се допускат в нея.

Според очевидци от рано сутринта се извършват претърсвания на кабинети.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Август 2019 13:30
  Акция на прокуратурата в ТЕЦ "Бобов дол" заради горене на отпадъци

  Икономическа полиция, РИОСВ и районната прокуратура в Дупница са влезли тези сутрин в ТЕЦ "Бобов дол" заради появилата се информация, че там отново се горят отпадъци.

 • Сряда, 28 Август 2019 13:30
  Фандъкова предупреди за глоба от 5 хиляди при разходка из София, полиция не пуска по "Витошка". В Бургас прибират пейките от градинките, във Варна направо глобяват

  „Вчера бяха правени предупреждения, а днес се съставят и актове за нарушения на забраната. 5000 лева са много пари – това е размерът на глобата. Но не го правете заради парите, направете го заради хората, които обичате и за това отново да бъдем заедно по улиците, в парковете, в кафенетата“. Това написа столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод неспазването на забраната за карантина.

  „Вижте тези данни https://bit.ly/39m7aGw за броя на заразените и починалите от COVID-19 ден по ден. Това не са просто числа и статистика, а човешки животи. Разгледайте ги, преди да решите, че опасността отминава и можете да излезете навън. Уви, не отминава, а идва! И данните за България ясно го показват. Провокирани от хубавото време много хора в София вчера и днес излязоха на разходка. Разбирам желанието, но не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция засилиха проверките в паркове и пешеходни зони“, предупреди Фандъкова. 

 • Сряда, 28 Август 2019 13:30
  Спецпрокуратурата и ГДБОП ликвидира банда за трафик на хора

  Според първоначалните данни участниците в групата набирали и склонявали жени от България да проституират в Гърция, транспортирали ги до там и контролирали дейността им на място

Оставете коментар