Събота, 29 Февруари 2020

Понеделник, 27 Януари 2020 13:23

Полицията пръска със сълзотворен газ протестиращите пред МРРБ!

Пред сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството върви протест на перничани заради водната криза.

Протестиращите се опитват да влязат в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. При сблъсъка е бил счупен прозорец на ведомството. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента. Очевидецът твърди, че униформените са отговорили на ескалиралото напрежение, като са използвали сълзотворен газ. Засега няма официална информация за случващото се пред ведомството.

По-рано бе обявено, че перничани организират протест в 12 часа днес пред МРРБ под надслов "Долу ръцете от водата и въздуха ни! Искаме нормален живот! Оставка на Петя Аврамова". Протестът се организира от Инициативен комитет "Спаси Перник".

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 27 Януари 2020 13:23
  Ревизоро готов да хвърли оставка заради действията на прокуратурата в Басейнова дирекция Пловдив

  "Това, което бих пожелал на тази жена (бел. ред. – Цветелина Кънева), е справедлив съдия. Не може за административно нарушение някой да ви държи в затвор. Не може за каквото и да е отивате в затвора, в ареста", заяви министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро по повод ареста на ръководителя на Басейнова дирекция Пловдив.

 • Понеделник, 27 Януари 2020 13:23
  Превозвачите излизат на протест заради тол системата

  Стартът на тол системата ще е на 1 март, но до 27-и глоби няма да се налагат. Причината е в неизяснените спорове между превозвачи и представителите на Агенция „Пътна инфраструктура”, предава NOVA

 • Понеделник, 27 Януари 2020 13:23
  Бутафорията на министър Аврамова за 5 млн. пред Леденика се срути

  Рухна атракционен модул от нелепия европроект за 5 млн., изготвен под ръководството на сегашния строителен министър и тогавашен ресорен заместник – кмет на Враца Петя Аврамова пред входа на пещерата Леденика. Няма пострадали туристи. Според експертите тунелът от стиропор е паднал заради лоши метеорологични условия.

Оставете коментар