Събота, 08 Август 2020

Събота, 04 Юли 2020 17:52

Радев покатери Зъбчето без охрана, порой не го спря към върха

Световни и европейски шампиони сред придружаващите държавния глава

Президентът Румен Радев се качи на връх Зъбчето в Рила заедно с още стотина ентусиасти, но без охраната си. Сред придружаващите го бяха световни и европейски шампиони, както и много деца. 

По пътя от националната спортна база Белмекен до върха групата, водена от Радев, беше изненадана от проливен дъжд. Въпреки екстремните условия, всички успяха да достигнат до Зъбчето. 


Преди да се качи на поредния си връх Радев посети националната спортна база, където поговори с трениращите там спортисти. Тя е под карантина и за да влезе някой вътре, трябва да има направен PCR-тест. Такъв е направил и Радев, а резултатът е отрицателен.

Трикратната европейска и световна шампионка в кануто Станилия Стаменова също придружи президента до върха. Тя засне и показа кадри от пороя по пътя към върха: 

 

 

Източник: Blitz.bg

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 04 Юли 2020 17:52
  Румен Радев: Надявам се да не се превърнем в полицейска държава

  „Нaй-вaжнoтo e дa нямa пoлицeйcкo нacилиe“. Тoвa кaзa прeд БНР прeзидeнтът Румeн Рaдeв, кoйтo рaзгoвaря c грaждaни прeд cгрaдaтa нa "Дoндукoв" 2.

 • Събота, 04 Юли 2020 17:52
  Президентът на гражданите

  Преди 4 години, в началото на август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше първата българска медия, която подкрепи номинацията на БСП за изборите за президент на ген. Румен Радев. Сред причините, които изтъкнахме наред с това, че е достоен офицер, и патриот, мъж на дълга и честта, беше и фактът, че той е ново лице на фона на изхабения български политически елит. Но най-важната причина бе надеждата, че Радев ще стане коректив на оформящата се автократична държава, която бавно и полека бе превземана от мутрите и мафията, за да служи на задкулисието, а не на народа.

 • Събота, 04 Юли 2020 17:52
  Радев: Наследството на катастрофиралата автокрация е тежко

  В Бояна представиха първата част на своеобразна програма на президента за излизане от всеобщата криза.

  "Българите все повече си задават въпроса какво трябва да направим оттук нататък, така че да избегнем повтарянето на тази управленска катастрофа, да гарантираме демократичното развитие на обществото и излизане от демографската криза. Пред нас е примерът на авторитарното управление от последното десетилетие. На резултатите от подмяната на идеите от пропагандата, на суровата действителност от пиара, на законността и обществения морал от лоялността от вожда и партията държава, на законността от задкулусните договорки". Това обяви президентът Румен Радев в началото на представянето на Националния стратегически документ в Историческия музей в София.

Оставете коментар