Петък, 13 Декември 2019
Сряда, 19 Октомври 2016 11:56

Започвайте деня си с тези мисли и животът ви ще придобие нов смисъл!

Днес, събуждайки се, неочаквано разбрах, че днешният ден ще е най-прекрасният в живота ми! Отхвърляйки всички съмнения реших, че днес целият ден ще бъде празник! Реших, че днес ще бъда благодарен(а) за невероятния си живот за всички свои победи и постижения, вдъхновение и благословия и, разбира се, за всички трудности. Те ме направиха по-силен(а). Този ден ще преживея с високо вдигната глава и щастливо сърце! Ще бъда благодарен(а) за всички прости неща, които ме заобикалят: утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и птиците.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя радостта си с всички наоколо. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.
Ще направя нещо необичайно и добро за съвършено непознат човек. Ще подаря искрен комплимент на някого, който за нещо е тъжен. Ще кажа на детето, че е съвършено прекрасен човек. Ще кажа на човека когото обичам колко много означава за мен. Днес ще престана да се тревожа за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички вълшебни неща, които ме обкръжават. Зная и помня, че тревогата е просто загуба на безценното ми време. Моята вяра в моите сили ще ме доведе до моите цели.

И днес вечерта преди да заспя, непременно ще погледна безкрайното небе с милиарди звезди и с благоговение ще се полюбувам на красотата им и на сребърния диск на луната. Ще благодаря на Вселената за това вълшебство. И заспивайки ще благодаря за този най-прекасен ден в живота ми. Ще спя като щастливо дете, което с вълнение очаква утрешния ден.

Защото утре ще бъде най-прекрасният ден в живота ми!

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 19 Октомври 2016 11:56
  Сесилия Ахърн: Когато сърцето се разбива, това става безшумно

  Споделени мисли от младата ирландска създателка на бестселъри

 • Сряда, 19 Октомври 2016 11:56
  Ингрид Бергман – самотната любов на една ярка звезда

  Животът вдига завесата си за шведската актриса преди 104 години

 • Сряда, 19 Октомври 2016 11:56
  Дора Габе, която обичаше да… обича

  Около рождената дата на Дора Габе винаги е имало спор. И част от заслугата за разпалването му е на самата поетеса. Само месецът е сигурен – август. А дали годината е 1886-а или 1888-а, дали денят е 24 или 28 – твърденията са различни. Всъщност няма значение – днес, 28 август – имаме пълното право да си спомним за нея: поетесата и преводач, която пали любовта на именити мъже, и която през целия си живот раздава любовта си чрез незабравими стихове за деца и възрастни, за природата и родината си...

Оставете коментар